bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Krejčí odstoupil ve druhé třetině. Do Columbusu s námi nepojede, potvrdil kouč

28. října 2022, 9:00

Daniel Fekets

Ačkoliv Medvědi kralují NHL, sbírají jednu výhru za druhou a do sestavy se jim vrátil Brad Marchand, nyní musí řešit jeden problém. V polovině druhé třetiny souboje s Detroitem odstoupil David Krejčí, který odjel po nárazu na mantinel od Michaela Rasmussena v předklonu na střídačku.

Zkušený útočník se po ročním působení v Olomouci vrátil do nejlepší hokejové ligy světa ve velké formě. V úvodních sedmi zápasech nasbíral osm kanadských bodů za dvě branky a šest asistencí. V produktivitě Bruins mu patří druhá příčka za Davidem Pastrňákem. 

Teď to ale vypadá, že si na nějaký čas bude muset odpočinout. V polovině druhé periody proti Detroitu jej dohrál Michael Rasmussen, načež Krejčí odjel v bolestech na střídačku. V zápase odehrál necelých sedm minut. 

Trenér Bostonu Jim Montgomery po zápase potvrdil, že centr s číslem 46 na zádech nenastoupí v Columbusu, kde Boston bude hrát už v noci na sobotu. „Zítra nebude k dispozici, je zraněný v horní části těla,“ řekl po zápase. 

V tuto chvíli není jisté, jak dlouho bude Krejčí chybět. Následně hraje Boston až v úterý 1. listopadu na ledě Pittsburghu. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.