bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Landeskog prodloužil s Coloradem! Tampa Bay se zbavila Johnsona

28. července 2021, 7:39

Jiří Sameš

V NHL je nyní pořádně rušno! Už za necelých 24 hodin se totiž otevře trh s volnými hráči, jednotlivé kluby se tak usilovně snaží dohodnout se svými hokejisty na nových smlouvách či hledají partnery pro výměnu.

První případ se týká Colorada, které si nakonec pojistilo další služby útočníka Gabriela Landeskoga. Podepsána byla osmiletá smlouva v celkové hodnotě 56 milionů dolarů.

28letý Landeskog hraje v Denveru celou svou kariéru, Avalanche z něj udělali dvojku draftu 2011. Již od roku 2012 je kapitánem mančaftu.

V uplynulé sezoně zvládl 54 duelů, v nichž si připsal 52 bodů (20+32). V play-off pak odehrál 10 utkání a zapsal 13 bodů (4+9).

V noci na středu se uskutečnil také jeden zajímavý trejd mezi Chicagem a Tampou Bay. Do týmu Blackhawks míří útočník Tyler Johnson, jenž nedávno s Bolts obhájil Stanley Cup.

Lightning si touto výměnou uvolnili místo pod platovým stropem, 30letému Johnsonovi vyprší kontrakt s průměrnou gáží 5 milionu dolarů až po sezoně 2023-24.

Spolu s ním však získali Černí jestřábi i volbu ve druhém kole draftu 2023. Na opačnou stranu putuje smlouva Brenta Seabrooka, jenž v březnu ukončil svou hráčskou kariéru.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.