bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Marián Hossa se už na led nevrátí, prozradil to slovenským médiím

19. května 2018, 15:55

Martin Zíta

Hokejová kariéra Mariána Hossy je podle jeho slov u konce. Hossa o konci promluvil pro slovenský deník Nový čas.

„Hokej už hrát nebudu. Mám sice s Chicagem platný kontrakt na další tři roky, ale zdraví mám jen jedno a to mi návrat neumožňuje,“ řekl Marián Hossa slovenskému deníku.

Hossa je od začátku sezony 2017/18 na seznamu dlouhodobě zraněných hráčů, kam ho Chicago Blackhawks umístilo kvůli potížím s alergií na hokejovou výstroj, která způsobuje nemoc kůže a je potřeba na ní užívat léky.

„Uvidíme, jak se to celé udělá. Možná můj kontrakt vymění do jiného klubu, nebo zůstanu na listině zraněných," řekl Hossa. Devětatřicetiletý Hossa se podle slovenských médií s rodinou přesune zpět na Slovensko, v budoucnu se ale možná za oceán vrátí ve funkcionářské roli.

S nejužším vedením Chicaga už Hossa podle svých slov o možné budoucí pozici hovořil.

Blackhawks by mu ale nový post mohli nabídnout nejprve v létě 2021, kdy vyprší jeho stávající hráčská smlouva.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.