bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Na programu je jediné utkání. Zaskočí Senátoři i Dallas?

17. října 2021, 19:48

Matěj Hodoval

Vstup do nového týdne a závěr toho aktuálního zpříjemní jediný zápas. Na programu National Hockey League je pouze duel mezi ottawskými Senators a Hvězdami z Dallasu. Oba celky zatím mají v této sezoně shodný počet bodů.

23:10 Ottawa Senators – Dallas Stars

Téměř identickou formu mají oba soupeři, kteří se spolu setkají na přelomu nového týdne.

Ottawa začala svou sezonu v Kanadě, dvakrát totiž Sens vyzvali Toronto. A k překvapení některých hokejových příznivců šlo v obou případech o výsledkově těsnou podívanou.

V prvním utkání ročníku zaskočil celek z hlavního kanadského města Maple Leafs. Duel rozhodla především dobrá první třetina, v níž Sens udeřili hned třikrát po gólech Tierneyho, Ennise a Formentona.

Odveta s ontarijským sokem už jim ale nevyšla. Tentokrát patřila úvodní dvacetiminutovka Torontu, které v ní skórovalo dvakrát a nakonec vyhrálo 3:1. Pozitivem na ottawské straně byla hra v oslabení, Senators ubránili všechny tři početní výhody soupeře.

Proti tentokrát bude stát soupeř ze Spojených států amerických.

V dosavadním průběhu sezony nasbíral Dallas shodný počet bodů jako Ottawa, tedy dva ve dvou zápasech. Cestu k nim měl ale ještě o něco složitější.

V úvodním představení sezony porazil New York Rangers 3:2 po prodloužení. Na vítězství proti Jezdcům už ale Stars nenavázali, proti Bostonu prohráli 1:3.

„Ještě jsme nenašli naší týmovou hru. Jsem ale hodně sebevědomý, že ji najdeme. Máme dobrý tým,“ řekl před bitvou s Ottawou trenér Rick Bowness.

Premiérově v této sezoně by se měl od začátku postavit do branky Anton Chudobin. Na druhé straně se očekává, že se v sestavě objeví útočník Brady Tkachuk.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.