bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nathan MacKinnon rychlou střelou nedal gólmanovi šanci, vládne produktivitě

23. srpna 2020, 4:26

Jiří Sameš

Colorado Avalanche v noci na neděli nezvládli první zápas semifinále Západní konference proti Dallas Stars – prohráli 3:5. A navíc se jim zranil Philipp Grubauer...

Útěchou pro příznivce Avalanche může být alespoň další velké představení útočníka Nathana MacKinnona, jenž ve zmiňovaném utkání vstřelil dva góly a byl u všech tří branek svého mužstva. 

V čase 05:04 hokejista úžasnou trefou srovnal skóre na 1:1. Obdržel přihrávku od Gabriela Landeskoga a následně si z pravé strany najel s kotoučem do střelecké pozice. Rychlou střelou potom nedal gólmanovi šanci zasáhnout.

MacKinnon, čtyřiadvacetiletý Kanaďan, zatím v dohrávce sezony 2019-20 odehrál devět zápasů, přičemž vstřelil šest gólů, zapsal celkem 16 kanadských bodů. Vládne produktivitě bojů o pohár.

Druhý zápas série mezi Coloradem a Dallasem se odehraje v noci na úterý od 03:45 SEČ. Jízdní řád a výsledky Play-off NHL 2020 najdete zde.

Nepřehlédněte!
→ Stars v prvním zápase porazili Colorado, blýskl se Alexandr Radulov

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.