bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nechtěný Anisimov. Ruský centr opět zůstal na ocet, Ottawa sází na jiné koně

31. března 2021, 10:15

Tomáš Zatloukal

Říkají mu Arty Party, nicméně na ledě to od něj letos žádná velká show není. Arťom Anisimov navrch v poslední době laboroval se zraněním. V Ottawě mezitím nabyli dojmu, že se bez něj obejdou i nadále.

Podruhé v sezoně na listině nechráněných hráčů.

Tak skončil Anisimov, poté co mu lékaři dali zelenou pro návrat na led. Ani tentokrát si dvaatřicetiletého Rusa nikdo nestáhl. Při stropové zátěži 4,55 milionu dolarů pochopitelné.

Anisimov navíc neměl, jak a čím ostatní kluby zaujmout. Za Sens stihl kvůli zdravotním trablům a nevýrazným výkonům jen 14 zápasů, připomněl se v nich jen čtyřmi body (2+2).

Čéká ho tedy nejspíš pozice cestujícího náhradníka, mohl by zamířit i do AHL kvůli rozehrání.

Ottawa plánuje svou budoucnost bez něj,  mančaft stojí na jiných borcích v čele s Bradym Tkachukem a Timem Stützlem.

První trefa Arťoma Anisimova v této sezoně. Proti českému brankáři Davidu Rittichovi zaznamenal o tři dny později i tu druhou:

Anisimov dál zažívá ústup ze slávy. Jako dávná minulost působí doba,  kdy patřil ke špičkovým hráčům na obou stranách kluziště. Loni přitom předvedl zachvěv časů minulých, když dal 15 gólů.

Do kádru Senátorům se už jednou v této sezoně probojoval zpátky,  povede se to čtyřnásobnému pokořiteli 20brankové mety znovu? 

Pro Anisimovovu budoucnost v NHL to bude klíčové. V lětě bude volným hráčem a v tuto chvíli se zdá prakticky nemožné,  aby podepsal další tučný kontakt. KHL volá.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.