bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nekončící vlna proher Sharks. Ale brzy skončí, ujišťuje trenér

25. března 2023, 10:00

David Zlomek

V poslední době se výsledky San Jose dostávají do pořádných extrémů. Tým, který se na podzim představil v Praze, hraje otřesně, dostává spousty gólů a nevyhrává. Možná kvůli Connoru Bedardovi ani vyhrávat nechce. To je však čirá spekulace. Fakta jsou ale velmi smutná.

Na to, abychom si o současném San Jose udělali obrázek, nepotřebujeme žádné pokročilé statistiky ani názory expertů. 

Posledních osmnáct zápasů, dvě výhry. Ano, čtete správně. Tým z jihu Kalifornie předvádí bídné výkony. Nic nezachraňují ani občasné body po remízách. Sharks vystřídali Chicago v pozici nejhoršího týmu ligy.

Naposledy přišel sedmigólový výplach od Vancouveru, dnes večer čeká San Jose další kanadský soupeř v podobě Calgary.

„Porážkám bude konec. Možná ne v této sezoně, ale bude to brzo,“ pronesl poněkud vtipně trenér Sharks David Quinn. 

Vlastně to vyznělo tak, že sám nevěří, že v této sezoně ještě dokáže být nějak konkurenceschopný. A ať už je tým v přestavbě, nebo ne, tohle od trenéra prostě slyšet nechcete. 

Podobné výroky u něj zaznívaly v době, kdy působil na lavičce NY Rangers. Tam s ním měli celkem velkou trpělivost, nicméně i ta došla a přišel vyhazov.

V San Jose zatím nic nenaznačuje tomu, že by se měl Quinn o místo bát. Naopak, důvěru má nejen v San Jose, ale i v americké reprezentaci.

Tu totiž bude trénovat na třetí velké mezinárodní akci za sebou. Po olympiádě, kde skončil ve čtvrtfinále, a loňském mistrovství světa, kde v boji o bronz padnuly Spojené státy s českým výběrem, povede Quinn Hvězdy a pruhy i na letošním MS. 

„Je skvělé, že David bude i letos trénovat náš tým,“ řekl Chris Clark, generální manažer národního týmu USA. „Výborně zná náš hráčský kádr a rozumí dynamice přípravy týmu. Cílem je pochopitelně zisk zlaté medaile.“

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.