bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nevídaná kuriozita! Kessel odehrál jedno střídání a odletěl k porodu

9. března 2022, 2:10

Jan Šlapáček

NHL mnohdy nabízí i velice kuriózní momenty. Útočník Phil Kessel odehrál v noci na ledě Detroitu úvodní střídání a následně zamířil do kabiny, aby se mohl rychle sbalit a odletět zpátky do Arizony. Důvod? Narození jeho prvního dítěte.

Americký útočník nastoupil do utkání v zahajovací formaci, připsal si jednu střelu na branku a po přerušení hry se vydal na střídačku. Při cestě na ní se od svých spoluhráčů dočkal vřelých úsměvů a přání hodně štěstí. Kessel následně zamířil do kabiny, aby mohl okamžitě odletět do Arizony.

Důvod byl rychle znám - Kessel letí k porodu svého prvního dítěte. Klub byl na onen moment připraven a pro svého útočníka zajistil i soukromé letadlo, aby mohl být u své partnerky co nejrychleji.

Možná se ptáte, proč Kessel jednoduše nezůstal v Arizoně a k zápasu vůbec odcestoval. Čtyřiatřicetiletý útočník i s dnešním duelem nastoupil v řadě do 956 zápasů, což je třetí nejdelší série v historii NHL a nechtěl o ní přijít.

Naposledy Kessel chyběl v sestavě 31. října 2009, kdy ještě působil v Torontu a do zápasu nemohl nastoupit kvůli operovanému ramenu.

Nejlepší na celé téhle sérii bude jednou to, že nejvíce si Kessel bude pamatovat zápas, v němž odehrál pouhých třicet sekund.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.