bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nevídané! Utkání mezi Canucks a Blues rozhodl brejk tři na nikoho

6. listopadu 2019, 10:00

Jiří Sameš

Zápas mezi Vancouver Canucks a St. Louis Blues v noci z úterý na středu 6. listopadu rozhodla tak trochu nevídaná akce. Na jejím konci vstřelil gól útočník Jaden Schwartz, přičemž tak zařídil Blues výhru 2:1 v prodloužení.

Jednalo se konkrétně o čtvrtou minutu nastavení výše zmiňovaného utkání.

Nejprve útočili Canucks, z levé strany střílel obránce Tyler Myers, avšak minul tři tyče. A následoval rychlý zvrat...

Dva hokejisté Vancouveru se srazili, třetí se pro změnu zapomněl za bránou. St. Louis mělo najednou k dispozici brejk tři na nikoho, který zakončil po kombinaci z těsné blízkosti Jaden Schwartz.

Brankář Jacob Markström byl bez šance. Vzteky také hned rozmlátil svou hokejku o tyč, čemuž se pochopitelně nemůžeme vůbec divit.

Pro Schwartze, sedmadvacetiletého Kanaďana, druhý gól v sezoně 2019-2020.

Blues získali na ledě Vancouveru pátý úspěch v řadě a nadále vládnou tabulce Centrální divize (bilance 10-3-3).

Canucks, navzdory nezdaru, dokázali alespoň bodovat už v osmém zápase po sobě  výsledek 5-0-3 za uvedené období. V tabulce Pacifické divize jsou potom aktuálně na druhé pozici (bilance 9-3-3).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.