bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

New York má energii, ale průvodce nedělám, hlásí Pavelec. Svou roli bere

26. listopadu 2017, 20:00

Jan Šimek , David Soumar

(NEW YORK, od našich zpravodajů) Uplynulá sezona mu nevyšla. Ve Winnipegu odchytal jen osm utkání, část ročníku dokonce strávil na farmě v Manitobě, navrch musel řešit zdravotní trable a skončila mu smlouva. V létě se ale Ondřeji Pavelcovi ozvali zástupci New Yorku Rangers a nebylo co řešit. Český brankář si plácl s klubem z Manhattanu a působí na jedné z nejprestižnějších adres v NHL, kde kryje záda švédskému fantomovi Henriku Lundqvistovi. „To je moje role, od toho tady jsem,“ přikyvuje Pavelec.

V aktuální sezoně NHL zatím odchytal jen pět utkání a zapsal jednu výhru. Ve všech ostatních zápasech byl v brance miláček newyorských fanoušků – švédský král Henrik Lundqvist.

„Věděl jsem, do čeho jdu a tušil jsem, že to takhle nějak bude vypadat. Henrik navíc chytá výborně. Moc zápasů nemám, ale počítal jsem s tím. I gólmani přede mnou, kteří tady byli s Henrikem, měli kolem dvaceti pětadvaceti utkání za sezonu,“ vykládá třicetiletý gólman.

„O to těžší to pro mě je, protože se pak v zápasech necítím nejlíp, ale vážím si šance, že mohu být v NHL a ještě k tomu v Rangers,“ dodává Ondřej Pavelec.

Jak si zvyká na rušný New York? Kde bydlí? Jak tráví volný čas?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.