bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL čekají poslední zápasy před All-Star Game

1. února 2023, 20:34

Denisa Veselá

Ještě před plánovanou pauzou nabídne NHL divákům poslední dva duely. Do Buffala dorazí Carolina, Toronto zase přivítá Boston. Oba zápasy startují ve stejný čas, do akce se půjde v půl druhé ráno.

Buffalo čeká na domácím ledě velká výzva, přijedou totiž Hurikáni, kteří hrají ve skvostné formě. Ani Sabres však nezaostávají, šňůru pěti výher v řadě jim naposledy přerušila Minnesota, se kterou padli až po nájezdech. Body sbírali svěřenci kouče Granata nepřetržitě od 16. ledna, kdy po šedesáti minutách padli s Floridou, od té doby bodovali v sedmi zápasech po sobě a šňůru získaných bodů budou chtít ještě natáhnout. Výtečné výkony předvádí Tage Thompson, vytáhlý americký útočník má na kontě 68 kanadských bodů a řadí se k těm nejlepším v lize, je otázkou zda do zápasu s Carolinou nastoupí, trápí jej blíže nespecifikované zranění v horní části těla.

Na druhé straně ledové plochy bude stát Carolina. Hurricanes nahání Boston na čele ligové tabulky, na Medvědy aktuálně ztrácí sedm bodů. Z posledních devíti zápasů našli pouze jediného přemožitele. Sebevědomí jim musel přidat i poslední zápas, ve kterém s LA po druhé třetině prohrávali 1:4, nakonec duel dospěl až do prodloužení, ve kterém rozhodl Sebastian Aho. Finský útočník je s 22 góly nejlepším střelcem celku z Raleigh, v týmové produktivitě však kraluje Martin Nečas.

Od půl druhé ráno se uskuteční druhý vzájemný souboj v aktuálním ročníku, ten první zvládla lépe před domácím publikem Carolina, která Buffalu uštědřila 5 branek, hattrickem je sestřelil Sebastian Aho.

Druhý zápas noci se odehraje v Torontu, kam dorazí bostonští Medvědi. Kanadský celek se drží v popředí ligové tabulky, aktuálně se nachází na třetí pozici a v utkání proti Bruins bude bojovat o cenné body. Maple Leafs se však musí obejít bez Matthewse či Robertsona, kteří jsou na delší dobu mimo hru. Poslední zápasy kanadského týmu jsou jako na houpačce. V prodloužení Toronto zdolalo Rangers, následně dostalo šest branek od Ottawy a naposledy zvládlo utkání s washingtonskými Capitals.

Vyzyvateli Toronta budou Medvědi z Bostonu. Aktuální lídři ligy mají i nadále poměrně suverénní náskok na čele, jejich nezastavitelná mašina se v posledních dnech lehce zadrhla. Bruins nezvládli poslední zápasy s Tampou, Floridou ani Carolinou. Budou se tak snažit znovu chytit v utkání proti tradičnímu soupeři, které vždy přinese skvělý náboj.

V probíhajícím ročníku půjde o třetí vzájemný duel! Divizní rivalové už za sebou mají zápasy ze začátku listopadu, kdy slavilo před domácím publikem Toronto, druhé měření sil proběhlo v půlce ledna, to zase v TD Garden slavil Boston.

Program zápasů:

01:30 Buffalo Sabres – Carrolina Hurricanes

01:30 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.