bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL je tady! Ročník odšpuntují dva zápasy

12. října 2021, 20:00

David Zlomek

Konec čekání! Fanoušci nejlepší ligy světa sice na návrat čekali o poznání kratší dobu, než je zvykem, protože se slavný Stanley Cup předával až v červenci. Od té doby ale uplynula kopa času. Týmy se změnily, léto v NHL bylo vskutku rušné. Období bez NHL je však na dlouhé měsíce pryč! Dnes v noci totiž liga odstartuje dvěma zápasy.

Jako první na led vjedou obhájci Stanley Cupu z Tampy Bay, kteří doma přivítají hosty z Pittsburghu. Dle sázkových kanceláří by se mělo jednat o jasný souboj – Blesky nebudou po vyvěšení vítězného banneru chtít svým fanouškům ukázat nic jiného než výhru a dominantní výkon. 

Tučňáci se pochopitelně budou snažit tuhle oslavu přerušit, nicméně bez obou elitních borců v podobě Malkina a Crosbyho to půjde hodně těžko. 

Nelze však zapomínat na to, že o několik svých klenotů, které tvořily vítěznou mozaiku, přišla i Tampa Bay. Se slunnou Floridou se v létě rozloučil například Yanni Gourde, Blake Coleman, Barclay Goodrow nebo David Savard.

Přejděme nyní k druhému zápasu, na který budou upřeny snad všechny hokejové oči. 

Před několika lety byla organizace z Las Vegas v NHL nováčkem. Nyní je ale zavedenou značkou s těmi nejvyššími cíli. Pokud by se v Seattlu, kde sídlí nově vzniklí Krakeni, opakoval scénář z města hazardu, určitě by se nezlobili.

A právě na ledě Golden Knights odehrají Krakeni svůj vůbec první zápas ve slovutné NHL. Bude to obrovská událost, na kterou si přivstane nejeden evropský fanoušek. 

Není tajemstvím, že to bude hlavně kvůli Seattlu. Jak se stihli sehrát? Dokážou potrápit Rytíře? A co Grubauer, potvrdí kvality? Na tyto – a i další – otázky nalezneme odpovědi už dnes v noci. 

NHL je zpět!

1:30 Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins

4:30 Vegas Golden Knights – Seattle Kraken

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.