bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ničuškin se domluvil s Dallasem na návratu. Ještě rok ale zůstane v Rusku

20. července 2017, 8:00

Michal Sobotka

Před startem minulé sezony byl nespokojen se svým vytížením v Dallasu. Jeho výkony také nebyly ideální. Valerij Ničuškin se tak rozhodl vzít nohy na ramena a vrátit se domů do Ruska. V KHL stráví ještě příští sezonu, ale přesto se už předběžně domluvil na svém návratu do Texasu.

Loni v létě podepsal Valerij Ničuškin dvouletou smlouvu s CSKA Moskva, kterou hodlá dodržet. Dvaadvacetiletý útočník ale diskutoval s generálním manažerem Dallasu Jimem Nillem a předběžně se domluvil na svém návratu.

Ten by se měl odehrát od sezony 2018/19. „Měli jsme smysluplnou konverzaci. Potěšil mě jeho zájem o návrat. Popřál jsem mu štěstí v následujícím roce. Má šanci reprezentovat svou zemi a dostat se na zimní olympijské hry," prozradil Nill.

„Pro Valerije se jedná o skvělou příležitost, aby hokejově rostl. Za rok ale bude zpátky," přesvědčoval. Ničuškin v uplynulé sezoně odehrál 36 zápasů v KHL a připsal si v nich24 bodů (11+13).

V Dallasu se přes léto udála řada změn. Lindyho Ruffa na střídačce nahradil zkušený Ken Hitchcock. Novou brankářskou jedničkou se stane vytáhlý Ben Bishop, obranu posílil Marc Methot a ofenzivní vazbu týmu rozšířili forvardi Martin Hanzal s Alexandrem Radulovem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.