bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ničuškin vyhlíží návrat do NHL! Využije druhé šance?

28. května 2018, 8:00

Jan Šlapáček

Bývalá desítka draftu z roku 2013 se zatím nedokázala usadit v NHL, navíc poslední dva ročníky strávila v ruské KHL. Valerij Ničuškin nyní však touží po návratu do zámoří a doufá, že se mu bude dařit výrazně lépe.

Ničuškin se do prvního týmu Stars dostal okamžitě v následující ročníku po draftu a strávil v něm celkem tři sezóny, během kterých si dohromady připsal ve 166 zápasech 64 bodů. Ruský hokejista si ale příliš nesedl s Lindy Ruffem a rozhodl se vrátit do vlasti. Nyní už však Dallas trénuje někdo jiný a návratu by nemělo nic bránit.

„Valerij hodně touží po návratu," prozradil jeho agent Mark Gandler novinářům z The Athletic. „Dallas ho rovněž chce zpět, což nám dává velkou naději, že se dokážeme brzy dohodnout. V Texasu by v kabině našel i svého krajana Alexandra Radulova, se kterým by mohl vytvořit silné pouto jak na ledě, tak i mimo něj.

Aby mohl Ničuškin opět nastupovat za Stars, tak bude muset podepsat novou smlouvu. Třiadvacetiletý hokejista je v současné situaci chráněný volný hráč, platové nároky ale nebude mít příliš vysoké, minulý ročník mu v domovině příliš nevyšel.

V dresu CSKA odehrál v základní části 50 zápasů a připsal si v nich pouhých 27 bodů. Od takhle talentovaného hráče byste zřejmě čekali větší bodový příděl. Mark Gandler ale vyslovil, že je sám hráč s bodovým ziskem spokojený. „V této lize je velice těžké bodovat. Hraje se na velkém hřišti a ve vysokém tempu. Vzhledem k těmto věcem to byla úspěšná sezóna."

Aktuálně to tedy vypadá, že talentovaný ruský hokejista dostane v Dallasu ještě jednu šanci. Dokáže ji využít? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.