bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Noc z úterý na středu: Tampa má postup na dosah, dojde i na šlágr Colorado - Vegas

8. června 2021, 19:00

Vojtěch Balon

Dnešní noc nabídne dva velmi zajímavé duely bojů o Stanleyův pohár. Půl hodiny po půlnoci půjdou do akce hokejisté Caroliny, kteří s Tampou prohrávají už 1:3 na zápasy, a budou tak odvracet hrozbu konce sezóny. Poté dojde i na pátý duel ostře sledované série mezi Coloradem a Las Vegas, která je zatím vyrovnaná. Oba celky zvítězily dvakrát.

0:30 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning

Veledůležitý čtvrtý zápas série měli Hurricanes slušně rozehraný, nakonec ale v divoké přestřelce tahali za kratší konec a prohráli 4:6. Místo vyrovnání série se tak Carolina ocitla nad propastí. "Necháme na ledě všechno, o této partě hráčů nemám sebemenší pochyby," hlásí trenér Rod Brind'Amour.

Do sestavy Canes by se mohl vrátit Nino Niederreiter, který včerejší trénink strávil ve formaci s Martinem Nečasem a Jordanem Martinookem. Méně pravděpodobný je ale start Vincenta Trochecka a Warrena Foegeleho, který se zranil v závěru čtvrtého utkání po střetu s Erikem Černákem.

Marodka Lightning je naopak zcela prázdná, svěřenci Jona Coopera tak nastoupí v plné síle. Zajistí si obhájci titulu postup do semifinále?

3:00 Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights

Po úvodní kanonádě 7:1 se zdálo, že Avs po postupu 4:0 na zápasy proti St. Louis snadno pokoří i druhou překážku v cestě za Stanley Cupem. Golden Knights se ale oklepali a po čtyřech zápasech je stav vyrovnaný 2:2, v posledním utkání navíc svěřenci Petera DeBoera zvítězili přesvědčivě 5:1. Od zmiňovaného debaklu Vegas přestřílelo Avalanche 119:63.

"Takhle se vyhrává. Musíme jejich obranu nadále dostávat pod tlak," velí kapitán týmu z města hazardu Mark Stone. Hvězda Avs Nathan MacKinnon se ve dvou duelech na ledě T-Mobile Areny nedokázala prosadit, v domácím prostředí ale MacKinnon pálí ostošest. Colorado navíc v letošním play-off doma ještě neprohrálo. "Máme pro soupeře obrovský respekt, stále nás čeká spoustu práce," ví vegaský kouč DeBoer.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.