bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nová smlouva, nebo konec kariéry? Jsem připraven na obě varianty, říká Hartnell

9. června 2018, 20:00

Jiří Sameš

Scott Hartnell působil v Nashvillu prvních šest let své kariéry. Do klubu se vrátil, když 1. července 2017 podepsal roční smlouvu na 1 milion dolarů. Na příští ročník NHL si ovšem bude muset šestatřicetiletý útočník hledat znovu nové angažmá. Nevyloučil rovněž konec kariéry.

„Není žádným tajemstvím, že se má kariéra chýlí ke konci,“ řekl Hartnell tisku Tennesseean. „Pokud je toto skutečně konec, existuje tolik věcí, na které se těším. Ohledně mé kariéry si nemám na co stěžovat.“

Hartnell v sezoně 2017/2018 nastoupil do 62 zápasů, přičemž v nich za 13 branek a 11 asistencí zapsal celkem 24 kanadských bodů. Ve vyřazovacích bojích pak odehrál pouze čtyři duely, avšak zůstal bez bodu.

Konec u Predátorů rodáka z kanadské Reginy příliš nepřekvapil.

„Očekával jsem to. Mají tam několik kluků s jednocestným kontraktem, kterým nyní musí dát šanci. Mají také samozřejmě pár mladých hráčů, kteří se budou postupně vyvíjet a růst.“

Zkušený útočník však začal svou přípravu na nadcházející sezonu a doufá, že najde nějaký tým, který jej využije alespoň ve třetí či čtvrté formaci.

„Pokud v červenci přijde nějaká dobrá nabídka a bude přijatelná pro mě a mou rodinu, myslím, že ji přijmu. Jsem ale připraven i na opačnou variantu.“

Hartnell byl draftován Nashvillem Predators v roce 2000 v prvním kole, jako celkově šestý. V nejlepší hokejové lize světa odehrál 1249 zápasů a nasbíral celkem 707 kanadských bodů (327 branek, 380 asistencí). Kromě Preds oblékal také dres Philadelphie Flyers a Columbusu Blue Jackets.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.