bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Paquette chystá pomstu na Abdelkadera: Bylo to od něj hloupé, říká

17. dubna 2016, 10:00

Vojtěch Balon

Tampa Bay sice v sérii prvního kola play-off vede nad Detroitem 2:0 na zápasy, Lightning ale na ledě pořádně straší důrazný útočník Rudých křídel Justin Abdelkader. Známý bourač svou tvrdou hrou navíc už po dvou zápasech donutil provokatéra z tábora Blesků Cédrica Paquettea k odvážným slovům.

Justin Abdelkader je svou tvrdou hrou proslulý, ve druhém utkání série proti celku ze slunného jihu už to ale s agresivitou přehnal. Po přerušení hry se totiž pustil do ležícího Mikea Blundena a bezmocnému forvardovi Bolts uštědřil několik ran pěstí. Blunden musel po Abdelkaderově útoku na šití a jeho obličej čerstvě "zdobí" devět stehů. 

Výše popsaný incident nenechal chladným Cédrica Paquettea, jenž po zápase poznamenal, že Abdelkader se může těšit na pomstu. "Bylo to od něj hloupé. Když protihráč leží bezmocně na ledě, tak ho prostě musíte respektovat," dodal útočník Blesků.

Nutno dodat, že Justinu Abdelkaderovi není zákeřná hra vůbec cizí. Americký útočník na světovém šampionátu v Minsku v roce 2014 brutálním zákrokem ramenem na hlavu sestřelil českého reprezentanta Vladimíra Sobotku, v probíhajícím ročníku NHL pak podobným způsobem uzemnil chicagského Tannera Kera.

Ostatní hráči obou týmů tak daleko jako Paquette nešli a hlubších komentářů se zdrželi. Z jejich úst byly slyšet výrazy jako: "Je to hokej, je to play-off a zápasy jsou vyhecované."

No, už teď si troufáme tvrdit, že třetí zápas série mezi Bolts a Red Wings bude ještě více vyhecovaný. Takové už jsou boje o Stanleyův pohár, máme se na co těšit! 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.