bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Parádní úvod Coyotes! Skóre otevřel kuriózním způsobem Oliver Ekman-Larsson

2. srpna 2020, 20:58

Jiří Sameš

Nedělní program dohrávky sezony 2019-20 zahájilo krátce po 20. hodině SEČ utkání mezi Nashville Predators a Arizona Coyotes. Skóre zde otevřel v osmé minutě kuriózní trefou obránce Oliver Ekman-Larsson.

Z rohu dostal bekhendovou přihrávku od Taylora Halla, potom Oliver Ekman-Larsson napřáhl ke střele od modré čáry zleva. Juuse Saros v bráně Nashvillu neměl šanci zasáhnout...

...Vždyť puk trefil dva bránící hráče. Napřed jej tečovala hokejka Kylea Turrise, ale nešťastníkem celé akce se nakonec stal Matt Duchene.

Coyotes jinak vyšla úvodní perioda na jedničku, skórovali totiž hned třikrát – střelecky se prosadili ještě Christian Dvorak a Clayton Keller, jenž využil přesilovku. Pár vteřinek před koncem první třetiny na 1:3 snížil Filip Forsberg.

22:40 – DOPLNĚNÍ

Hokejisté Arizony v prvním zápase kvalifikačního kola porazili Predators těsně 4:3. Blýskl se Darcy Kuemper, který předvedl celkem 40 úspěšných zákroků. Vítěznou trefu má na svém kontě Michael Grabner.

Nepřehlédněte
→ VIDEO: Rychlá trefa Jaccoba Slavina a pěstní souboj! Dohrávka sezony začala pěkně zostra

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.