bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pěkné gesto! Bobrovskij daruje zaměstnancům floridské haly sto tisíc dolarů

14. března 2020, 9:30

Ondřej Mach

Probíhající ročník National Hockey League je od čtvrtka pozastaven, další budoucnost soutěže je ve hvězdách. Současná situace se dotýká i zaměstnanců hokejových arén, kteří kvůli zrušeným zápasům přijdou o část platu. Na Floridě se jim rozhodl pomoct brankář Sergej Bobrovskij.

Informaci přinesl reportér George Richards z uznávaného webu The Athletic. Ruský brankář zaměstnancům BB&T Center, kde Florida Panthers hrají své domácí zápasy, daruje sto tisíc dolarů. K němu se přidají i další hráči organizace, kteří se dohromady složí na stejnou částku.

Zaměstnancům kromě toho pomohou i vlastníci klubu. Podobné gesto učinil už den předtím americký basketbalista Kevin Love, jenž pracovníkům v hale týmu Cleveland Cavaliers slíbil rovněž sto tisíc dolarů.

Pomoc zaměstnancům arén ale plánují i v mnoha dalších organizacích NHL. Pittsburgh Penguins použijí na výplaty prostředky darované hráči a peníze z několika nadací spojených s klubem. Detroitská obchodní společnost Ilitch Companies zřídila fund ve výši jednoho milionu dolarů, který bude sloužit pro pracovníky Little Caesars Areny.

Plán na zabezpečení zaměstnanců hokejových arén oznámila řada dalších klubů, například San Jose Sharks, New Jersey Devils, Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks, Washington Capitals a další.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.