bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pittsburgh může natáhnout sérii výher. Nováček vyzve Nashville

25. ledna 2022, 19:33

Jakub Mahr

Další hrací den v zámoří nabídne hned osm duelů. Čtyři z nich mají naplánovaný začátek hodinu po půlnoci, včetně šlágru mezi Carolinou a Vegas.

Vegas odstartovalo úspěšný restart po třech prohrách bralo dvakrát plný počet bodů. Přičemž naposledy to bylo v úterý, kdy Zlatí rytíři porazili Capitals nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Carolina si až na pár výjimek drží skvělou formu, a po prohře s Ďábly z New Jersey v ní bude chtít pokračovat.

Pittsburgh může doma protáhnout sérii výher na šest v řadě. Na vlastním ledě se utkání s posledním týmem západní konference, Arizona Coyotes. Arizona se potýká s velkou marodkou, na které je dlouhodobě i Dimitrij Jaškin. V zápase s Rangers pak dostal šanci Karel Vejmelka, ten byl ale po šesti inkasovaných brankách střídán.

Ve dvě ráno se do akce vydá Winnipeg, který na svém ledě přivítá dominující Floridu. Panteři až na výpadek v Seattlu a Calgary drtí jednoho soupeře za druhým, a tak není divu, že jsou se zápasem k dobru na prvním místě východní konference před Tampou.

První ze zápasů od čtyř hodin v noci by mohlo nabídnout zajímavý souboj. Krakeni ze Seattlu sice favoritem proti Nashvillu, třetímu týmu západní konference nejsou, každopádně si i podle výsledku pondělního utkání dokáží vyšlápnout i na soupeře z vrchní části tabulky. Přesněji zvládl Seattle porazit Floridu 5:3, přičemž Panteři vévodí východní konferenci.

Program uzavře duel trápících se celků. Vancouver ani Edmonton v poslední době nezvládají svá utkání, a tak v jejich statistikách převládají červená políčka proher. V tabulce se jedná o přímé soupeře se stejným počtem bodů, tento duel tak rozsekne umístění těchto dvou celků.

Kompletní program

01:00 Carolina Hurricanes – Vegas Golden Knights

01:00 New Jersey Devils – Dallas Stars

01:00 Ottawa Senators – Buffalo Sabres

01:00 Pittsburgh Penguins – Arizona Coyotes

01:30 New York Islanders  – Philadelphia Flyers

02:00 Winnipeg Jets – Florida Panthers

04:00 Seattle Kraken – Nashville Panthers

04:00 Vancouver Canucks – Edmonton Oilers

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.