bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Po roce play-off v uzavřené bublině? Je to jedna z variant

4. dubna 2021, 13:42

Jakub Hromada

Opět zvláštní play-off? Je to možné, dokonce spíše reálné. Zkušenost s loňskými vyřazovacími boji se může opakovat. Rozhodnout by se mohlo během několika následujících dní.

Informoval o tom Elliotte Friedman z portálu Sportsnet v rámci své sobotní rubriky. 

Koronavirus se totiž doposud nepodařilo porazit, přestože je svět na dobré cestě. Ovlivněn je bezpochyby i sport, NHL včetně. Loni byla situace pravděpodobně o něco horší, i tak se ale liga rozhodla play-off odehrát a dopadlo to nejlépe jak mohlo.

Týmy vstoupily do svých bublin 26. července, odcestovaly do dvou hostitelských měst a poslední, kdo opustil místo dění, byla Tampa s Dallasem. Stanley Cup byl udělen Lightning o dva měsíce později, 28. září.

Za celou dobu bojů o pohár bylo provedeno více než 33 tisíc testů na koronavirus, ani jeden z nich nevyšel pozitivně. Letos funguje liga na bázi Covid-protokolu, na něj zapsal minimálně jednoho hráče takřka každý tým. 

Aktuálně má největší problémy s infekcí Vancouver, jehož zastihla horší brazilská mutace. Díky zkušenostem z minulé sezóny a průběhu té letošní je vedení NHL připraveno sestavit scénář, podle kterého se odehraje letošní play-off. Zda bude opět v bublině, nebo za podobné formy jako základní část včetně diváků, se teprve uvidí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.