bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pořádná porce zápasů! V příznivém čase si to rozdá Dallas s Pittsburghem

8. ledna 2022, 18:58

Tomáš Němčík

Dnešní noc bude opravdu hokejová. V zámoří ožije hned jedenáct stadionů, kde si to dvaadvacet celků rozdá o další cenné body. Na své si přijdou také evropští fanoušci hokeje, jelikož už v osm hodin večer proti sobě nastoupí Hvězdy z Dallasu a Tučňáci z Pittsburghu. Další program započne hodinu po půlnoci a potáhne se až do rána.

Tučňáci budou moci natáhnout svou bodovou sérii, která čítá už deset utkání v řadě. Ve výborné formě hraje především první útočná formace ve složení Guentzel – Crosby - Rust a životní sezónu prožívá také Evan Rodrigues, který za třiatřicet zápasů posbíral patnáct branek a stejný počet asistencí. V cestě za dalšími body bude Pens stát Dallas, který by rád navázal na gólové hody a také tři vítězná utkání v řadě.

Druhou nejdelší vítěznou sérii mají hokejisté Caroliny, které však dnes čeká nelehký úkol. V cestě jim totiž budou stát Panteři z Floridy, kterým se v letošním ročníku také daří. Oba celky posbíraly shodně devětačtyřicet bodů. Favorita v tomto střetnutí lze hledat jen těžko.

Protichůdné problémy má například Chicago, když tým okolo kapitána Jonathana Toewse čeká na vítězství už šest utkání. V cestě jim navíc bude stát silný tým Golden Knights. Vegas z posledních patnácti zápasů nezvládlo jen čtyři z nich, a tak tento celek stoupá tabulkou směrem vzhůru.

Velmi atraktivní duel by mohli vidět fanoušci v Coloradu, kde se o body přijede porvat Toronto. Oba celky jsou ofenzivně laděné, a tak se dá očekávat nadprůměrné množství branek. V letošním ročníku se až nebývale daří Nazemu Kadrimu, který je se dvaačtyřiceti body pátým nejproduktivnějším hráčem ligy.

Dalším lákadlem noci, třeba i pro české fanoušky, bude duel mezi domácí Tampou a hosty z Bostonu. Ondřej Palát vstřelil v posledních dvou zápasech hned tři branky a jistě doufá, že další přidá už dnes. David Pastrňák naopak zažívá skromnější období, které se bude snažit zlomit a přetavit v nějakou bodovou sérii.

Noční program uzavře duel mezi Los Angeles Kings a Detroitem Red Wings. V dresu domácích by se měl podruhé v sezóně představit Martin Frk, který při svém debutu v této sezóně hned skóroval. Za hosty by měli již tradičně nastoupit oba Filipové, tedy Zadina a Hronek. První jmenovaný však prožívá špatnou sezónu, když za dvaatřicet zápasů skóroval jen čtyřikrát, což je na útočníka, který hrává převážně ve druhé formaci a přesilovkách, zkrátka málo. Prosadí se někdo z nich?

Kompletní program

20:00 Dallas Stars – Pittsburgh Penguins

01:00 Carolina Hurricanes – Florida Panthers

01:00 Colorado Avalanche – Toronto Maple Leafs

01:00 Columbus Blue Jackets – New Jersey Devils

01:00 Philadelphia Flyers – San Jose Sharks

01:00 Tampa Bay Lightning – Boston Bruins

02:00 Arizona Coyotes – Nashville Predators

02:00 Minnesota Wild – Washington Capitals

04:00 Anaheim Ducks – New York Rangers

04:00 Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks

04:30 Los Angeles Kings – Detroit Red Wings

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.