bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Program NHL pokračuje, hrát se bude na deseti stadionech

21. října 2021, 19:30

Tomáš Němčík

Kanadsko-americká NHL je v plném proudu a jinak tomu nebude ani v noci ze čtvrtka na pátek. Hrát se bude hned deset zápasů, přičemž pět z nich započne hodinu po půlnoci. Noční program zakončí setkání Arizony a Edmontonu, kde bude Connoru McDavidovi a Leonu Draisaitlovi čelit Karel Vejmelka.

Šlágr dnešní noci čeká fanoušky na Floridě, kde se s místními Pantery přijede poměřit Colorado. Hostující celek patří už několik sezón k horkým kandidátům na zisk Stanley Cupu, ale zatím jim to nevyšlo. Florida už vloni naznačila své možnosti a navíc se v létě k týmu připojila jména jako Sam Reinhart, Anton Lundell nebo třeba Joe Thornton, takže v tomhle ročníku bude jistě zajímavé sledovat i tento celek. Osm týmů zatím získalo maximální počet bodů a celek z východního pobřeží USA je právě jedním z nich.

Hrát se bude také v Montrealu, který bude proti silné Carolině usilovat o své první body v nové sezóně. Canadiens mají na svém kontě už čtyři zápasy, ve kterých neukořistili ani bod. Skóre letošního finalisty je zatím opravdu zarážející, jelikož v kolonce vstřelených branek svítí číslo tři a v kolonce obdržených branek číslo patnáct, což už je na pováženou. Žádné změny se však v dohledné době u kanadského celku zatím neočekávají.

Vstup do nového ročníku nevyšel také Winnipegu, který v noci odehraje svůj první domácí zápas v sezóně. Soupeřem Jets bude v tomto utkání Anaheim, který má zatím za čtyři odehraná utkání na svém kontě čtyři body, což je o tři body více, než má právě domácí Winnipeg.

Jednoznačně za očekáváním zatím zůstává také Chicago. Černým jestřábům se před sezónou vrátil kapitán Jonathan Toews, ale ani on po roční pauze tým okolo sebe neoživil. Blackhawks zatím uhráli jenom jeden bod za porážku v prodloužení na ledě Devils. Dnes mají šanci své bodové konto rozšířit na domácím ledě, kde se přijede o vítězství poprat Vancouver.

Noční program zakončí zápas mezi Arizonou a Edmontonem, který začne čtyři hodiny po půlnoci. Carter Hutton prožil v bráně Coyotes dva hrůzostrašné večery, když jeho úspěšnost zákroků v tuto chvíli činí pouhopouhých 70%. Vedení Arizony už oznámilo, že do dnešního souboje zasáhne Karel Vejmelka, kterého si zatím v zámoří chválí. Český brankář má tak reálnou šanci se stát jedničkou týmu. Naopak Dmitrij Jaškin odehrál jen první utkání sezóny a od té doby jsme ho v sestavě Coyotes neviděli.

01:00 Columbus Blue Jackets – New York Islanders

01:00 Florida Panthers – Colorado Avalanche

01:00 Montreal Canadiens – Carolina Hurricanes

01:00 New Jersey Devils – Washington Capitals

01:00 Ottawa Senators – San Jose Sharks

01:30 Detroit Red Wings – Calgary Flames

02:00 Nashville Predators – New York Rangers

02:00 Winnipeg Jets – Anaheim Ducks

02:30 Chicago Blackhawks – Vancouver Canucks

04:00 Arizona Coyotes – Edmonton Oilers

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.