bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Prohráli jsme další zápas, k****, zuřil Chudobin. Stars se utápí v mizérii

19. října 2019, 8:00

Jiří Sameš

Dallas Stars v noci na sobotu 19. října prohráli na ledě Pittsburgh Penguins 2:4, přičemž tak vyrovnali svůj nejhorší vstup do sezony v klubové historii. Brankář Anton Chudobin si potom v pozápasových rozhovorech před novináři vůbec nebral servítky.

„Co vám k tomu mám říci? Právě jsme prohráli další zápas, k****, vážně nevím," řekl přesně Anton Chudobin podle novináře Matthewa DeFrankse z Dallas Morning News.

„Musíme jít dál a prostě s tím něco udělat," pokračoval.

Chudobin v utkání na hřišti Penguins předvedl celkem 29 úspěšných zákroků, třikrát inkasoval. Tým podle jeho slov nemá dostatečné nasazení. 

Stars mají za devět odehraných zápasů bilanci 1-7-1, čímž podle DeFrankse vyrovnali svůj nejhorší vstup do sezony v klubové historii, jak už bylo uvedeno výše. Porážka od Pittsburghu je potom v pořadí už pátou ztrátou v řadě.

Mimochodem, hokejisté Dallasu letos stále ještě čekají na první výhru po základní hrací době. Úspěch na ledové ploše Washington Capitals 8. října totiž zapsali až v prodloužení. 

Co změnit, aby se situace zlepšila? 

„Stačí být unavený z proher. Tohle je cesta,“ poznamenal Chudobin.

Další utkání Stars odehrají už v noci na neděli, kdy zavítají na kluziště Philadelphia Flyers, kde zakončí čtyřzápasový trip.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.