bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rána pro útočníka Anaheimu! Kvůli zranění může chybět až půl roku

23. října 2021, 14:53

Matěj Hodoval

Anaheim bude dlouhodobě postrádat jednoho ze svých útočníků. Při vítězném utkání proti Calgary se zranil třiadvacetiletý Max Jones, který může kalifornskému celku chybět až šest měsíců. Kvůli čemu skončil na marodce?

První návštěva Kanady po opravdu dlouhé době vyšla Ducks draho. Anaheim sice proti Calgary vybojoval své druhé vítězství v sezoně, když porazil Plameny 3:2 v prodloužení. Výhra ale měla hořkou příchuť.

Kačeři přišli o útočníka Maxe Jonese. Rodák z Rochesteru si ve zmíněném utkání přivodil vážné zranění a ve středu jej čeká operace. S natrženým prsním svalem bude Anaheimu scházet nejméně čtyři měsíce, mimo hru však může být až půl roku.

„Pro Maxe je to velká rána, protože v minulé sezoně udělal pokrok a letos také směřoval dobrým směrem. Doufáme, že ho budeme mít zpátky ještě tuto sezonu, a navíc v plné síle,“ vyjádřil se ke zranění Jonese generální manažer Bob Murray.

„Se zprávami od lékařů jsem dost bojoval. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za podporu, číst si ty zprávy mi dost psychicky pomohlo. Teď se musím dát do pořádku. Děkuji fanouškům Ducks!“ napsal Jones na svůj twitterový profil.

Třiadvacetiletý Američan tak stihl pouhé dvě představení v nové sezoně National Hockey League. V dresu Anaheimu letos zatím nebodoval a v tabulce pravdy je na jednom záporném bodu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.