bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rozjeté Colorado se těší na návrat své hvězdy. Formu budou chtít potvrdit i Jezdci

1. prosince 2021, 20:23

Daniel Fekets

Noc ze středy na čtvrtek bude mít na programu hned 6 zápasů. Nejdříve se začne hrát v Madison Square Garden, kde tamní Rangers přivítají trápící se Philadelphii. Mimo jiné se fanoušci NHL mohou těšit na šlágr mezi Torontem a Coloradem. Celý program uzavřou duely v Anaheimu i Edmontonu, které odstartují krátce po 4:00. Jak dopadne souboj McDavid vs. Crosby?

Celky Rangers a Philadelphie čeká první vzájemné střetnutí v sezoně. V roli favorita jdou do utkání domácí Jezdci, kteří si udržují velmi solidní formu, neboť z posledních osmi zápasů kralovali hned sedmkrát. Naopak Philadelphia padla už šestkrát v řadě, což se potvrdilo na jejím postavení v tabulce. Klesla až na dvanácté místo Východní konference s momentální ztrátou pěti bodů na play-off.

Duel dvou týmů ve formě nás čeká v Torontu. Domácí Maple Leafs se v současné chvíli dělí s Floridou a Washingtonem o post nejlepšího týmu celé soutěže. Laviny z Colorada, které loni vyhrály základní část, jsou sice až jedenácté, avšak z posledních osmi bitev prohrály jen jednou. Výbornou zprávou pro Avalanche je, že se jim s největší pravděpodobností vrátí do sestavy Nathan MacKinnon, jenž kvůli zranění v dolní části těla letos odehrál jen 8 zápasů.

Ottawa se stále krčí na poslední pozici Východní konference s devíti body na kontě. Chytnout se bude chtít na Vancouveru, jemuž se zatím taktéž nedaří podle představ. Senators se do domácího prostředí vrací po čtyřech zápasech venku, ze kterých nevytěžili ani bod. Vancouver by rád potvrdil úterní výhru 2:1 na ledě Montrealu.

Detroit, který se radoval v posledních třech zápasech, vyzve nováčka ze Seattlu. Krakeni prožívají své nejlepší období v sezoně, neboť zvítězili ve čtyřech z uplynulých pěti klání. Naposledy excelovali na ledě Buffala, kde si vytvořili slibný náskok už v první třetině, přičemž nakonec duel ovládli 7:4. Znovu se však budou muset obejít bez svého kapitána Marka Giordana.

Anaheim se podruhé v sezoně utká s Rytíři z Vegas. Přesně před měsícem se hrálo ve městě hazardu, kde utkání dospělo až do nájezdů, po kterých brali dva body Golden Knights. Vyrovnaný zápas se čeká i nyní, poněvadž oba celky dělí v tabulce jen tři body, přičemž hosté mají oproti Anaheimu hned dvě utkání k dobru.

Po téměř dvou letech se proti sobě představí Connor McDavid a Sidney Crosby. Favoritem zápasu budou Olejáři, kterým v současné chvíli patří třetí příčka v konferenci. Tučňáci mají za sebou skvělé období mezi 19. až 27. listopadem, kdy vyhráli pětkrát v řadě. Svou dobrou formu ale nepotvrdili doma s Montrealem, se kterým padli 3:6. Na ledě silného Calgary dovedli utkání až do nájezdů, ve kterých se ovšem radovaly Plameny. 

01:00 New York Rangers – Philadelphia Flyers

01:30 Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche

01:30 Ottawa Senators – Vancouver Canucks

01:30 Detroit Red Wings – Seattle Kraken 

04:00 Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights

04:00 Edmonton Oilers – Pittsburgh Penguins

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.