bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Senátoři míří do New Yorku za odvetou, Winnipeg hostí trápící se Columbus

2. prosince 2022, 20:46

Milan Huppert

NHL přinese v noci z pátka na sobotu pouhé tři zápasy. Rangers s Ottawou mají na programu odvetu po dvou dnech, Islanders doma přivítají Predátory z Nashvillu a rozjetý Winnipeg se pokusí prohloubit krizi Modrokabátníků z Columbusu.

Hokejisté newyorských Rangers proti Senátorům přerušili sérii dvou porážek v řadě a nyní se proti stejnému soupeři pokusí zapsat proti stejnému soupeři druhé vítězství během dvou dnů. Svěřenci kouče Gallanta v Canadian Tire Centre dva dny zpět zvítězili 3:1 po gólech Veseyho, Goodrowa a Kreidera.

Rangers se spoléhají především na trio Mika Zibanejad, Artěmij Panarin a Adam Fox, ti nasbírali shodně po 25 kanadských bodech. Na druhé straně vévodí týmové produktivitě kapitán mužstva Brady Tkachuk.

Velmi dobrými výkony se v posledních dnech prezentuje další tým z New Yorku, a sice Islanders. Ti sice nepřidali proti Philadelphii páté vítězství v řadě, ovšem z předešlých výkonů je na co navazovat a touha najet zpět na vítěznou vlnu je bezesporu velká.

Soupeřem Ostrovanů jsou Predátoři z Nashvillu, jejichž utkání zamířily v posledních dvou případech do prodloužení, přičemž vždy urvali bonusový bod pro sebe, naposledy si dokonce vyšlápli na rozjeté New Jersey, kde po vyrovnání Granlunda deset vteřin před koncem rozhodl v nastaveném čase Johansen.

Poslední třetí klání nabídne měření sil mezi Winnipegem a Columbusem. Domácí mužstvo bude plnit roli obrovského favorita, neboť se v Centrální divizi nachází na druhém místě za Dallasem, navíc disponuje třemi výhrami v řadě, když postupně zdolalo Dallas, Chicago a Colorado.

Modrokabátníci naproti tomu prožívají mizernou sezónu.  Plní roli nejhoršímu týmu celé Východní konference, s šestnácti body zaostávají rozdílem jednoho bodu za Ottawou. Ke všemu ani forma není vůbec dobrá, dva body zaznamenali pouze v jednom případě z pěti, v doposud posledním klání prohráli po samostatných nájezdech s Vegas.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.