bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Série mezi Lightning a Islanders se stěhuje do New Yorku. Kdo udělá druhý krok?

17. června 2021, 21:19

Matěj Hodoval

Tampa Bay a Ostrované z New Yorku pokračují třetí vzájemnou bitvou. Za nerozhodného stavu se následující dva důležité zápasy odehrají v Nassau Coliseum. Kdo se dostane po tomto souboji do vedení?

02:00 New York Islanders – Tampa Bay Lightning 

Stav série: 1:1

Vyrovnaná série se po dvou zápasech na Floridě přesouvá do New Yorku.

Tahle situace by měla spíše vyhovovat Lightning. Svěřenci Jona Coopera mají fantastickou bilanci na ledě soupeřů – v letošním play-off totiž ze šesti zápasů prohráli jen jeden, když nestačili ještě v prvním kole na Floridu.

„Když to řeknu divně, hraní v play-off minulý rok nám pravděpodobně v tomto pomohlo, ačkoliv tam nebyli fanoušci. Ale potřebujete být vyspělí, abyste měli takové výsledky venku,“ komentuje tuto statistiku Cooper.

Ostrované se vrací domů po posledním utkání, které pro ně nedopadlo optimálně. Zatímco New York překonal Vasilevského jen dvakrát, Varlamova pokořili hned čtyři střelci Tampy Bay – Brayden Point, Ondřej Palát, Jan Rutta a Victor Hedman.

„Vyrovnanou sérií po dvou zápasech na kluzištích soupeřů jsme začali dosud všechny série. Jsme nadšení, že se vracíme zpět domů, fanoušci budou slyšet. Víme, že budeme mít to momentum,“ hlásí Scott Mayfield.

Je otázkou, zda se trenérský štáb v čele s Barrym Trotzem odhodlá k výměně v brankovišti. Varlamov do této chvíle chytal velice spolehlivě, nicméně v posledním klání chyběl sedm minut na konci první třetiny. Během této krátké doby se zaskvěl Ilja Sorokin, jenž dal jasně najevo, že případně je také připraven chytat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.