bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šestice zápasů v NHL. Přeskočí Jets Toronto?

31. března 2021, 19:50

David Zlomek

Středeční noc nabídne v NHL šest utkání. Jedním z taháků je určitě souboj mezi Winnipegem a Torontem. Půjde totiž o přímý boj o čelo Severní divize. Dále se pak představí Flyers na ledě Sabres či dva nejlepší celky ze Západu. A co dál?

01:30 Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers

Tak blízko, přitom tak daleko. Buffalo v posledním zápase vedlo nad dnešním soupeřem už 3:0, Ani tříbrankový náskok však nedokázalo uhájit, a tak si připsalo další porážku. Flyers se momentálně trochu zvedají a vyhráli dva zápasy po sobě. To se jim podařilo poprvé od konce února. Možná pomohla změna v brankovišti, jelikož jednička Hart byla odstavena na tribunu. 

01:30 Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs

Jednoznačný šlágr středeční noci. Winnipeg se tak trochu nenápadně dostal až na druhé místo Severní divize a karty jsou před dnešním utkáním rozdány jasně. Pokud domácí zvítězí, vystřídají Toronto na čele. Motivaci tak mají jasnou. A nejen to. Jets budou také chtít přetrhnout nelichotivou šňůru. Na domácím ledě totiž celek z Toronta neporazili od roku 2016. Dnes je k tomu ideální příležitost.

03:30 Colorado Avalanche – Arizona Coyotes

Jasný favorit v podobě Colorada? Možná. Nebude to ale nic lehkého. Zatímco domácí hrají ve velké pohodě a poslední porážku v základní hrací době zažili naposledy téměř před měsícem, hosté se díky sérii pár výher rázem dostali na dostřel St. Louis, které drží poslední postupovou příčku. Kojoti navíc ukázali, že s Lavinami dokážou hrát vyrovnané zápasy. V tom posledním vzájemném dokonce brali dva body.

04:00 Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings

Vegas už několik dnů odolávají Coloradu, které se stále snaží dotlačit na první místo. To zatím drží právě celek z Las Vegas. Po dvou dnech se parta Marka Stonea opět setká s Los Angeles. První zápas ovládli domácí 4:1, v trendu budou chtít pokračovat i dnes. Kings venku prohráli pět utkání v řadě, zatímco pro Vegas je jejich domovský stadion pevností, kde body nerozdává.

04:30 San Jose Sharks – Minnesota Wild

Oba týmy se střetly také před dvěma dny. A Wild ukázali, že venkovní zápasy nejsou žádná sláva. Zatímco doma září, venku to moc nejde. S Žraloky nakonec padli až po nájezdech, nicméně rozhodně pomýšleli na víc. V týmu San Jose se konečně probral Erik Karlsson, jenž vstřelil dva góly a rozhodl rozstřel. Jedno vlaštovka jaro nedělá, dnes to bude muset potvrdit.

04:30 Vancouver Canucks – Calgary Flames

Souboj o to, kdo prodlouží čí krizi. Oba celky se nenacházejí v optimálním rozpoložení. Vancouveru po solidních výsledcích přistřihl dominantními výkony křídla Winnipeg, Calgary zase z posledních šesti utkání vyhrálo jediné. Na čtvrté místo to sice Kosatky ani Plameny nemají na první pohled daleko, nicméně Montreal má na čtvrtém místě vůči oběma pět zápasů k dobru.  

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.