bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tak střílej! Fanoušek Tampy vystrašil sousedy, zavolali na něj policii

25. září 2020, 15:00

Patrik Czepiec

Finále Stanley Cupu s sebou přináší nezřízené emoce. A je úplně jedno, že kvůli koronavirovým pravidlům se hraje bez živého publika. Fanoušci i před televizními obrazovkami tlačí svůj tým za vysněným pohárem a každou akci by nejraději viděli zakončenou v brance soupeře. Jenže křičet na celý obytný dům „Střílej!” v zemi, kde zbraň vlastní téměř polovina domácností, to opravdu není nejlepší nápad.

Na vlastní kůži se o tom přesvědčil fanoušek Lightning Devon Garnett a jeho dva nejmenovaní kolegové, kteří s ním v jedné místnosti sledovali třetí finálový duel. Všichni tři podporovali svůj tým tak vášnivě a hlasitě, že si jejich sousedé pokládali otázku, zda nemanipulují se střelnou zbraní.

K akci v podobě hovoru na policejní oddělení obyvatele domu nevědomky přiměl obránce Bolts Victor Hedman. Ten se v průběhu úvodní třetiny objevil ve velké šanci a tři kamarádi z Tampy byli v té chvíli u vytržení. „Střílej, střílej!” křičeli na bezmála dvoumetrového beka, div jim neodešly hlasivky.

Už o několik minut později na vchodové dveře Devona Garnetta bušil šerif místní policie.

„Přišli ke dveřím a ptali se nás, jestli vlastníme nějaké zbraně,” popsal situaci pro Tampa Bay Times šestadvacetiletý nadšenec. „Řekl jsem jim, že ne. Pouze se radujeme z návratu Stevena Stamkose. To strážníky rozesmálo a okamžitě odešli.”

Garnettovu příhodu potvrzuje rovněž policejní hlášení, které vyšlo na světlo světa o den později. Mluvčí místní jednotky Natalia Verdinaová vylíčila obavy volajícího svědka, jenž slyšel výkřiky jako „Opovaž se nevystřelit.”

„Zjistili jsme, že v tom bytě nešlo o domácí násilí. Spolubydlící pouze hulákali na televizi, protože v ní běžel zápas Lightning,” stojí v oficiálním dokumentu.

Z nevinného incidentu tak vznikla komická příhoda, kterou jednou Garnett a spol. budou vyprávět svým vnoučatům. Bolts navíc utkání také díky trefám Hedmana a Stamkose ovládli výsledkem 5:2 a v sérii vedou 2:1 na zápasy. Pokud budou spolubydlící z Tampy sledovat i čtvrté finále, které je na programu dnes v noci, měli by se pozastavit nad případným rušením sousedské idylky.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.