bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Teplý ve WHL září. Českého talenta vyhlásili nováčkem měsíce

4. února 2020, 16:41

Martin Voltr

Na šampionátu dvacítek ovládl produktivitu českého týmu, teď Michal Teplý zase pokračuje ve své parádní zámořské sezoně: Za leden byl vyhlášen nejlepším nováčkem Western Hockey League!

Teplý odešel do Kanady po loňském draftu, na kterém si ho ze 105. pozice vybralo Chicago. A daří se mu parádně. Ve 39 zápasech si připsal 45 bodů za 21 branek a 24 asistencí, což ho řadí na třetí místo v bodování jeho týmu Winnipeg ICE a na druhé místo mezi všemi nováčky v soutěži!

O bod lepší je pouze mladičký Kanaďan Cole Sillinger, velká naděje pro draft 2021. Teplý ovšem odehrál o tři utkání méně. Prvoročákům navíc vládne co do počtu přesilovkových (8) i vítězných (7) gólů.

Leden vyšel odchovanci Havlíčkova Brodu parádně, jen jednou nebodoval a celkem zapsal v devíti soubojích čtrnáct bodů (7+7).

Teplý je zároveň nejproduktivnějším českým hráčem ve WHL. Dotírají na něj starší obránce Filip Král ze Spokane (45/11+31) a Pavel Novák z Kelowny (41/18+18), člen kádru reprezentační osmnáctky.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.