bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

To jsou věci! Palát míří na trh, Pastrňáka přemlouvají, co to jde

9. července 2022, 13:30

David Zlomek

Zajímavé věci se v posledních hodinách dějí kolem dvou českých hvězd. U obou jde pochopitelně o prodloužení kontraktu. Zatímco David Pastrňák má na podpis ještě kupu času, jeho kolega Ondřej Palát moc ne. Jak se jejich situace vyvíjí?

Začněme u Pastrňáka. Je jasné, že Bruins by byli hloupí, kdyby si českého střelce nechali utéct. I proto Elliotte Friedman říká, že vedení Bostonu bude v otázce prodloužení kontraktu až „agresivní“. Tedy velice důrazné.

Později se k celé situaci vyjádřil i generální manažer Don Sweeney, jemuž byla před nedávnem poskytnuta důvěra v podobě nové smlouvy. Zástupci obou stran se prý potkali v dějišti draftu a jednání šla dobře.

„Nechceme na nic čekat. Jeho zástupci ví, jaký k věci máme postoj a jak rychle bychom to měli rádi z krku,“ povídal Sweeney. „David v tom má pochopitelně velké slovo, takže doufáme, že se věci dají do pohybu.“

Schůzka, která mezi Bruins a Pastrňákovými zástupci proběhla, se měla nést spíše v duchu ujišťování hráče, že klub chce, aby v něm strávil celou kariéru.

„O žádných konkrétních údajích, ať už finančních či délce smlouvy, jsme se nebavili,“ potvrdil Sweeney. „Opět jsme zdůraznili, že bychom byli moc rádi, kdyby u nás David zůstal celou kariéru. Myslím, že jsme to opravdu řekli jasně.“ 

Zatímco u Pastrňáka se setrvání tak nějak očekává, u Paláta to vypadá, že dojde ke změně dresu.

Renomovaný novinář Pierre LeBrun totiž napsal, že ačkoliv se věci mohou z pochopitelných důvodů rychle změnit, tak to vypadá, že po schůzkách v Montrealu jsou představy obou stran odlišné natolik, že Palát zamíří na trh s volnými hráči.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.