bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Toronto útočí na páté vítězství v řadě, McDavidův Edmonton plánuje prohloubit krizi Jestřábů

30. listopadu 2022, 20:14

Milan Huppert

Nejlepší liga světa má před sebou další čtyři zápasy. Rozjeté Toronto bude strážit domácí tvrz před Žraloky, McDavidův Edmonton jede do přestavbou procházejícího Chicaga, Rangers se představí v hlavním městě Kanady a Detroit plánuje napravit zaváhání z předešlého dne doma proti Buffalu. Nezaujatý fanoušek si určitě přijde na své…

Detroit může po temnějších časech konečně reálně pomýšlet na postup do vyřazovací fáze. Proti Torontu sice skončila jeho šňůra čtyř vítězství v řadě, ovšem soupeře na opětovné rozjetí vítězné série má ideálního, Buffalo totiž v posledních dvanácti střetnutích zvítězilo pouze dvakrát.

Od koho se postup do play-off neočekává, to je Ottawa. Senátoři v dosavadním ročníku nasbírali pouhých sedmnáct bodů, hůře je na tom ve Východní konferenci pouze Columbus. Nicméně svěřencům trenéra Smitha aktuálně daří, po Anaheimu vyhráli i v Los Angeles.

Do hlavního města Kanady zavítají newyorští Rangers, tým, jenž z předešlých třech klání nezískal jediný bod a momentálně se nachází mimo postupové příčky. Není ovšem třeba klesat na mysli, zápasů do konce základní části je ještě dostatek a zrovna Ottawa bezpochyby je hratelný soupeř.

Parádně rozjeté jsou Javorové Listy z Toronta. Čtyři zápasy, osm bodů, čtrnáct vstřelených gólů, to je vskutku skvělá bilance. Pátý zářez se Keefeho družina bude snažit přidat proti Žralokům ze San Jose, kteří ale nedají nic zadarmo, do utkání nastoupí posíleni pohodou výhrou 4:0 z Montrealu.

V akci se představí i nejproduktivnější hráč dosavadního ročníku, a sice Connor McDavid. Jeho Edmonton míří do Ameriky, kde změří síly s Chicagem. O favoritovi není třeba dlouze spekulovat. Olejáři patří mezi favority na postup do play-off, zatímco Jestřábi procházejí přestavbou a poslední místo v Centrální divizi proto není příliš překvapivou skutečností, navíc se s nim táhne nelichotivá série sedmi proher v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.