bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Torresův trest je u konce, Sharks svého tvrďáka poslali rozehrát na farmu

15. ledna 2016, 10:00

Vojtěch Balon

Asi si stále vzpomínáte na ošklivý a hlavně naprosto zbytečný hit Raffiho Torrese na anaheimského Jakoba Silfverberga v předsezónním přípravném zápase. Torresovi byl tehdy vyměřen trest na 41 zápasů, který je teď u konce, a horkokrevný útočník se tak může vrátit do akce.

Torontský rodák začne na farmě Sharks, totiž v celku San Jose Barracuda. Aby kalifornský celek uvolnil Torresovi místo na třiadvacetičlenné soupisce, na listinu zraněných zapsal paběrkujícího veterána Dainiuse Zubruse.

Hokejový cestovatel Torres, který prošel New Yorkem Islanders, Edmontonem, Columbusem, Buffalem, Vancouverem a Arizonou, si debut po půl roce odbude v noci na sobotu na ledě Rockfordu, což je záložní celek Chicaga. Torrese a spol. už o den později čeká duel proti Iowě Wild.

Ligová pravidla stanovují, že rozehrání hráče prvního týmu na farmě nemůže trvat více než dva týdny, tak se nechme překvapit, jak dlouho Raffi Torres v American Hockey League nakonec zůstane. "Dobře víme, že Raffi může být velmi platným hráčem, působení na farmě ho dostane zpět do zápasového rytmu," liboval si trenér Žraloků Peter DeBoer.

Čtyřiatřicetiletého tvrďáka v posledních letech sužují zranění, jeho dlouhodobě praktikovaný bezstarostný styl hry se na jeho zdraví negativně projevil. San Jose získalo Torrese v roce 2013, od té doby za ně ale odehrál pouhých osmadvacet utkání, dvakrát byl potrestán a prodělal dvě operace zkřížených vazů v koleni.

Nechme se překvapit, s jakou vervou se buldok jménem Raffi Torres vrátí do zápasového kolotoče a kolik zápasů odehraje předtím, než (jestli) bude zase potrestán. Když kvůli říjnovému hitu na SIlfverberga přišel o 41 zápasů a více než 440 tisíc dolarů, bylo to už popáté, co byl suspendován. Navíc byl dvakrát varován a třikrát pokutován.

Očistí Raffi Torres v pokročilé fázi své kariéry svou pošramocenou pověst?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.