bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trh volných hráčů 2022

14. července 2022, 15:45

Daniel Fekets

Přípravy na novou sezonu National Hockey League už jsou v plném proudu. Po vstupním draftu přišla na řadu další velmi populární akce, a to trh volných hráčů. Trh byl otevřen již včera a od začátku nabízí velmi zajímavou podívanou, proto rozhodně sledujte náš online přenos z druhého dne!

Informace o přestupech ze včerejšího dne. 

01:50 - Konec on-line přenosu
To je pro dnešek z naší strany vše. O novém dění vás budeme na webu informovat od ranních hodin. Dobrou noc!

01:45 - Podpis

Christian Wolanin posílí Vancouver. S Kosatkami údajně podepsal jednoletou dvoucestnou smlouvu za 750 tisíc dolarů. Příchod obránce by měl kanadský celek oznámit každou chvíli. 

00:55 - Podpis

Arizonu opouští obránce Kyle Capobianco, který bude v příštích dvou letech oblékat dres Winnipegu. Dohodl se na smlouvě, která mu vynese 1,525 milionu dolarů. 

00:35 - Podpisy

S Washingtonem se dohodli také Henrik Borgström a Matt Irwin. Oba podepsali na jeden rok za 750 tisíc dolarů. 

23:50 - Podpis

Dylan Strome se stane novým hráčem Washingtonu. Podle zámořského novináře Elliotta Friedmana dostal smlouvu na jeden rok za 3,5 milionu dolarů. 

23:40 - Podpisy

Posiluje také Nashville, který do svého kádru získal brankáře Kevina Lankinena, jenž bude plnit roli dvojky za Juusem Sarosem. Podepsal smlouvu na jeden rok za 1,5 milionu dolarů. Mezi Predátory si zahrají i Kiefer Sherwood, Roland McKeown, Jordan Gross, Kevin Gravel nebo Mark Jankowski. Pokračuje útočník Cole Smith.

23:05 - Podpisy

Velkou výzvu má před sebou finský olympijský vítěz a dvojnásobný světový šampion Sakari Manninen. Ve třiceti letech si poprvé vyzkouší NHL, poněvadž se na jeden rok upsal Vegas. Spolu s ním jde do města hazardu o dva roky mladší Spencer Foo, který poslední tři sezony strávil v Kunlunu a Čínu dokonce reprezentoval na posledních OH. 

22:37 - Podpis

Velmi lukrativní smlouvu s Ottawou podepsal třiadvacetiletý Josh Norris. Za osm let si přijde na 63,6 milionu dolarů.  

21:40 - Podpis

Nováčkovský kontrakt podepsal i druhý muž letošního draftu Šimon Nemec. Slovenský zadák se dohodl s New Jersey. 

20:47 - Podpisy

V St. Louis oznámili, že došlo k prodloužení smluv s obráncem Scottem Perunovichem a útočníkem Nathanem Walkerem. Dále Blues angažovali Anthonyho Angella, Matthewa Highmorea, Joshe Leiva a Dylana McLaughlina. 

20:30 - Podpisy

Colton White doteď patřil New Jersey, ale nyní na něj ukázal Anaheim. S Kačery se dohodli i Austin Strand, Glenn Gadwin, Chase De Leo a Justin Kirkland. 

20:23 - Podpis 

Jean-Sébastien Dea patřil v loňské sezoně mezi tahouny Laval Rocket v AHL. Do NHL zatím několikrát nakoukl sporadicky, nicméně nyní podepsal dvouletou a dvoucestnou smlouvu s Arizonou. 

19:56 - Podpisy

Ottawa ohlásila příchody dalších dvou hráčů. Novými akvizicemi Senators jsou obránce Jacob Larsson, jenž minulou sezonu hrál v Anaheimu a brankář Antoine Bibeau. Oba podepsali kontrakt na jeden rok za 750 tisíc dolarů. 

19:03 - Podpisy

Brankář Aaron Dell a útočníci C.J. Suess s Andrewem Agozzinem se upsali San Jose. Hokejisté, kteří ve svých minulých působištích byli na hraně sestavy, se budou chtít prokousat do prvního týmu Sharks. Všichni podepsali na jeden rok. 

18:54 - Podpis

Riley Barber, který na nedávném MS reprezentoval USA a v NHL v sezoně 2021/2022 odehrál čtyři zápasy v dresu Detroitu, bude hrát v organizaci Dallasu Stars. Dvoucestnou smlouvu podepsal na jeden rok. 

18:20 - Podpis

S Montrealem Canadiens se dohodl mladý slovenský útočník Filip Mešár, který byl draftován na konci prvního kola. Podepsal nováčkovský kontrakt na tři roky. 

17:30 - Podpis 

Carolina oznámila příchod brankáře Zacha Sawchenka, který podepsal jednoletou dvoucestnou smlouvu. 

17:15 - Podpis

Dylan Sikura bude hrát v Chicagu! S týmem Blackhawks, který zatím značně oslabil, se dohodl na jednoleté smlouvě za 750 tisíc dolarů. Sikura v uplynulé sezoně zasáhl do pěti zápasů Colorada. 

17:00 - Podpis

V průběhu včerejška získala Florida do svých řad Nicka Cousinse, Colina Whitea a Marca Staala. Dnes už posílila o lotyšského reprezentanta Rudolfse Balcerse, jenž se dohodl na roční smlouvě. Se San Jose se tak po dvou sezonách loučí. 

16:28 - Podpis

S New Yorkem Rangers se na roční smlouvě dohodl útočník Ryan Carpenter. Plat zatím zveřejněn nebyl. 

15:55 - Info

Na trhu stále zůstává několik zvučných jmen. Nové angažmá si zatím nenašel kupříkladu Nazem Kadri, který patřil mezi hvězdy Colorada. Z útočníků stále jednají i Phil Kessel, Paul Stastny či Dylan Strome. Očekává se, že s Bostonem by se v blízké době mohli dohodnout i Patrice Bergeron a David Krejčí. Největšími defenzivními jmény na volném trhu jsou P. K. Subban, John Klingberg a Keith Yandle. V kterém klubu podepíší brankáři Braden Holtby nebo Kevin Lankinen? 

15:45 - Podpis 

Detroit hlásí další posilu! Obranné řady Red Wings rozšíří Mark Pysyk, jenž v minulé sezoně oblékal dres Buffala. Třicetiletý zadák podepsal kontrakt na jeden rok za 850 tisíc dolarů. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.