bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Uzávěrka přestupů NHL 2021

12. dubna 2021, 16:00

Jan Šlapáček

Uzávěrka přestupů NHL 2021 proběhne v pondělí 12. dubna, ve 21:00 SEČ. Zde můžete od 16. hodiny sledovat online přenos NHL.cz.

22:00 - Náš přenos končí. Děkujeme za pozornost!

21:45 - Výměna (Detroit Red Wings - Washington Capitals)

Výměna mezi Capitals a Red Wings je potvrzena! Washington získal Anthonyho Manthu a zaplatil opravdu hodně. Do Detroitu společně s Jakubem Vránou a Richardem Pánikem putují také dvě volby v draftu (1. kolo 2021, 2. kolo 2022).

21:32 - Spekulace! 

Vypadá to, že největší výměna dnešního večera je na světě! Washington podle všeho získal z Detroitu Anthonyho Manthu a opačným směrem míří Jakub Vrána s Richardem Pánikem.

21:26 - Výměna (Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks)

Vancouver následně zalepil díru po odchodu Benna ziskem Madisona Boweyho, kterého z Chicaga získal společně s volbou v pátém kole letošního draftu. Do Chicaga míří volba v kole čtvrtém.

21:22 - Výměna (Winnipeg Jets - Vancouver Canucks)

Winnipeg nakonec vytouženého obránce do svých řad získal. Z Vancouveru přichází Jordie Benn za volbu v šestém kole draftu 2021.

21:18 - Výměna (Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes)

Výměna potkala i obránce Haydna Fleuryho. Ten opouští Carolinu a stěhuje se do Kalifornie, kde bude hrát za Anaheim. Ten do Caroliny poslal Janiho Hakanpu a volbu v šestém kole draftu.

21:16 - Výměna (Washington Capitals - Philadelphia Flyers)

S prázdnou nakonec neodejde z dnešního dne ani Washington, který si vyjednal s Philadelphií zisk útočníka Michaela Raffla. Flyers získali volbu v pátém kole draftu.

21:10 - Výměna (Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks)

Výměna hráče za hráče. Do San Jose míří Alexander Barabanov, opačným směrem putuje Antti Suomela.

21:07 - Výměna (Nashville Predators - Ottawa Senators)

Podobně si počínali i zástupci Nashvillu. Ti se s Ottawou domluvili na výměně Erika Gudbransona, kterého získali za volbu v sedmém kole draftu 2023 a Brandona Fortunata.

21:05 - Výměna (Toronto Maple Leafs - Anaheim Ducks)

Zadní řady Maple Leafs na poslední chvíli posílí ještě Ben Hutton. To vše za volbu v pátém kole draftu 2022.

21:01 - Potvrzení (Chicago Blackhawks)

Chicago naslouchalo nabídkám na Nikitu Zadorova, žádná ale vedení klubu nepřesvědčila. Ruský obránce zůstane hráčem Blackhawks.

21:00 - Konec výměn!

20:55 - Do uzávěrky přestupů zbývá pět minut. Jak již víme z minulých let, nějaké obchody mohou být oznámeny i později.

20:45 - Výměna (Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers)

Dalším vyměněným hráčem během dnešního dne se stal obránce Erik Gustafsson, který opouští Philadelphii a stěhuje se do Montrealu. Canadiens zaplatili volbou v sedmém kole draftu 2022 a Flyers si ještě ponechali 50% hráčova platu.

20:42 - Výměna (Florida Panthers - Calgary Flames)

Florida se rozhodla ještě posílit své útočné řady a z Calgary získala útočníka Sam Bennett plus volbu v šestém kole draftu 2022. Na své si přišli i Flames, kteří obdrželi volbu ve druhém kole draftu 2022 a prospekta Emila Heinemana.

20:36 - Oznámení (Los Angeles Kings)

Z tábora Los Angeles zní následující zpráva - „Pro dnešní den jsme skončili."

20:34 - Zajímavost

Po výměně z Columbusu se obránce David Savard účastní prvního tréninku v barvách Tampy Bay.

20:15 - Podpis (Philadelphia Flyers)

Vypadá to, že Scott Laughton se z Philadelphie stěhovat nebude. Naopak se s Flyers domluvil na nové pětileté smlouvě. Ročně by si měl Laughton vydělat v průměru tři miliony dolarů.

20:12 - Výměna (Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks)

Do známého prostředí se stěhuje Carl Söderberg. Švédský hokejista se vrací do Colorada, které na oplátku poslalo do Chicaga Joshe Dickinsona a Rydera Rolstona.

20:07 - Aktuálně mnoho zpráv ze zámoří nepřichází. Ticho před bouří?

20:00 - Do uzávěrky přestupů zbývá jedna hodina!

19:50 - Podpis (Los Angeles Kings)

Novou smlouvu s Los Angeles Kings má v kapse útočník Alex Iafallo. Sedmadvacetiletý forvard podepsal s Kings čtyřletý kontrakt a v průměru si vydělá čtyři miliony dolarů.

19:49 - Spekulace (Columbus Blue Jackets)

Zajímavým zbožím je pro spoustu týmů zadák Vladislav Gavrikov. Situaci kolem obránce Blue Jackets sonduje hned několik celků.

19:46 - Potvrzení

Do výměny mezi Vegas a Chicagem se zapojilo i San Jose, které od Golden Knights obdrželo volbu v pátém kole draftu 2022 za ponechání si části Janmarkova platu.

19:30 - Spekulace (Columbus Blue Jackets)

Nick Foligno bude v následujících týdnech bojovat v dresu Toronta, nicméně je velmi reálné, že se do Columbusu po sezóně jako volný hráč zase vrátí.

19:17 - Spekulace (Washington Capitals)

Bude Washington hledat zkušeného brankáře pro play-off? Capitals v minulých týdnech tajně doufali, že se stihne uzdravit Henrik Lundqvist. Švédský brankář nicméně bude mimo hru celou letošní sezónu. A tak se nabízí otázka, jestli se Caps nebudou bát vsadit na mladé duo Vítek Vaněček - Ilja Samsonov.

19:04 - Výměna (Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks)

Mattias Janmark si i letos zahraje ve vyřazovacích bojích. Švédského útočníka získalo do svých řad Vegas. Golden Knights zaplatili volbami ve druhém (2021) a třetím kole (2022) draftu. Vegas však společně s Janmarkem získalo volbu v pátém kole draftu 2022.

18:53 - Spekulace (Philadelphia Flyers)

Scott Laughton jedná s Philadelphií o nové smlouvě. Ta ale zároveň naslouchá nabídkám ostatních týmů. Uvidíme, jaká bude budoucnost tohoto útočníka.

18:45 - Výměna (Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks)

Tampa se rozhodla rozšířit kádr a ze San Jose získala Frederika Claessona. Na opačnou stranu míří brankářský prospekt Magnus Chrona.

18:42 - Spekulace (Vegas Golden Knights)

Ještě jedna spekulace spojená s Vegas. V minulých dnech se měl nechat slyšet Ryan Getzlaf, že by se z rodinných důvodů nebránil výměně právě ke Golden Knights.

18:37 - Zajímavost

Obránce Detroitu Marc Staal dostal od novináře otázku, jak se hráči v těchto chvílích cítí. „Je to v hlavách všech. Jen sedíte a čekáte, co se stane." Detroit se připravuje na zápas s Hurricanes a zatím ani kouč Jeff Blashill netuší, jaké hráče bude mít vůbec k dispozici.

18:22 - Spekulace (Vegas Golden Knights)

Pracují ve Vegas na překvapivé výměně? Podle mnohých zpráv je ve hře zisk Nolana Patricka z Philadelphie, která z největší pravděpodobností do play-off nepostoupí. Cena za dvojku draftu 2017 by byla určitě vysoká.

18:20 - Spekulace (Dallas Stars)

Dallas před malou chvílí rozšířil své obrané řady o Samiho Vatanena a rázem se vyrojilo hodně spekulací. Většina z nich hovoří o případné výměně Jamieho Oleksiaka.

18:11 - Výměna (Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks)

Chicago se domluvilo na výměně s Vancouverem. Dres Blackhawks bude nově oblékat Adam Gaudette, opačným směrem putuje Matthew Highmore.

18:03 - Listina k zařazení

Dallas si z listiny k zařazení stáhl do svého kádru obránce Samiho Vatanena, zatímco Ottawu zadarmo posílí Victor Mete.

18:00 - Výměna (Edmonton Oilers - New Jersey Devils)

Spekulace se vyplnily a Edmonton rozšiřuje své řady o obránce. Z New Jersey míří do Alberty ruský bek Dmitrij Kulikov. Protihodnotou je podmíněná volba ve čtvrtém kole draftu 2022.

17:53 - Spekulace (Edmonton Oilers)

Co na uzávěrce přestupů vymyslí zkušený manažer Ken Holland? Podle posledních zpráv hledá obránce s držením hole na levou stranu.

17:38 - Spekulace (Arizona Coyotes)

Ve složité situaci se nachází Arizona. Coyotes stále živí naději na postup do play-off, nicméně je dost možné, že budou během následujících hodin prodávat. Zájem je o Alexe Goligoskiho. Arizona by se nebránila ani výměně jednoho z brankářů.

17:34 - Spekulace (New York Rangers)

Rangers měli snahu vyměnit Anthonyho DeAngela, nicméně bez sebemenšího úspěchu. Pokud se celek z Manhattanu chce svého obránce zbavit, tak ho bude muset vykoupit ze smlouvy.

17:24 - Spekulace (Anaheim Ducks)

Po zisku voleb v draftu touží i v Anaheimu, který nabízí k výměně Rickarda Rakella a Joshe Mansona. Za každého hráče požadují Ducks volbu v prvním kole draftu. Nabídne ji někdo?

17:12 - Do 21:00 stále zbývá dostatek času na to, aby se stihlo upéct pár zajímavých výměn. Očekáváte něco velkého a překvapivého? O své tipy se můžete podělit s autorem tohoto přenosu pod následujícím Tweetem.

17:02 - Spekulace (Chicago Blackhawks)

Zdá se, že během následujících hodin opustí Chicago obránce Nikita Zadorov. Ruský bek se dostal do hledáčku dvou týmů - Boston Bruins a Winnipeg Jets.

16:51 - Spekulace (Buffalo Sabres)

Buffalo má v plánu udržet ve svém týmu Linuse Ullmarka, takže dneska pravděpodobně vyměněn nebude. Sabres budou se švédským brankářem po uzávěrce přestupů jednat o novém kontraktu.

16:45 - Spekulace (Los Angeles Kings)

Bude Los Angeles nadále prodávat? V případě Alexe Iaffala to tak rozhodně nevypadá. Mladý útočník byl s výměnou v minulých týdnech spojován, nyní se mluví hlavně o tom, že by měl s Kings podepsat novou smlouvu.

16:42 - Zajímavost (Taylor Hall)

Kanadský útočník je již na cestě do svého nového domova a rád by stihl zítřejší zápas. S kým se Bruins utkají? Ke vší pikantnosti právě s Buffalem Sabres.

16:20 - Spekulace (Winnipeg Jets)

Jaké kroky dneska učiní ve Winnipegu? Nejvíce nahlas se mluví o zisku obránce, který byl vylepšil zadní řady Jets a veškerá tíha nemusela být na vynikajícím Connoru Hellebuyckovi v brance.

Erik Gustaffson, Alexander Edler, Colton Parayko?

16:12 - Spekulace (Detroit Red Wings

Velká pozornost bude během dnešního dne mířit na Detroit, který má ve svém kádru několik hráčů, kteří by se mohli stěhovat. Ve hře jsou pochopitelně jména jako Darren Helm, Marc Staal, Jonathan Bernier či Luke Glendening. 

Novinář David Pagnotta přišel i se zprávou, že Steve Yzerman naslouchá nabídkám na Anthonyho Manthu či Tylera Bertuzziho.

16:02 - Koho by dnes mohla potkat výměna? V zámoří na různých webech koluje pár jmen hráčů, a tak se pojďme na některé podívat!

Brankáři: Jonathan Bernier, Chris Driedger

Obránci: Vince Dunn, Shayne Gostisbehere, Mattias Ekholm, Dmitrij Kulikov, Rasmus Ristolainen

Útočníci: Sam Bennett, Dustin Brown, Jack Eichel, Anthony Mantha, Ryan Getzlaf, Mikael Granlund, Patrick Marleau, Rickard Rakell

16:00 - Náš přenos z posledního dne přestupů právě začíná!

15:55 - Útočné řady pár hodin nad ránem posílil i Pittsburgh, který z Los Angeles přivedl zkušeného Jeffa Cartera, jenž moc dobře ví, jaké je to uspět v play-off. Budou Penguins ještě posilovat například na postu brankáře?

15:50 - Dojde v poslední možnou chvíli ještě ke stěhování českého hokejisty? V noci své působiště změnil brankář David Rittich, jehož z Calgary získalo Toronto. V posledních týdnech se hodně spekulovalo o výměně Petra Mrázka, nicméně se to podle vývoje posledních dní zdá spíše nereálné.

15:45 - Spoustu zajímavého toho nabídl již včerejší den, respektive dnešní noc. Adresu změnilo hned několik zajímavých jmen a nechme se překvapit, co se ještě v zámoří během následujících hodin stane.

15:30 - Situaci v zámoří pro vás pečlivě sledujeme!

V tento den jsme pro vás odstartovali speciální online přenos, zahrnující různé spekulace a jejich vývoj. Tak, abyste měli všechny potřebné informace hezky pohromadě. 

Vítejte při sledování našeho textového přenosu!
– Uzávěrka přestupů NHL 2021

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.