bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V Buffalu vládne strach. Okposo na jednotce intenzivní péče

6. dubna 2017, 10:00

Jan Šlapáček

Sabres se v noci museli obejít bez jednoho z klíčových hráčů. Kyle Okposo není zdravotně v pořádku a momentálně leží na jednotce intenzivní péče v hlavním lékařském středisku v Buffalu.

S letní posilou Sabres to v tuhle chvíli nevypadá nejlépe. Okposo je oficiálně nemocný od 28. března a poslední tři dny leží na jednotce intenzivní péče, což nepředpovídá nic dobrého.

Podle internetových stránek neurochirurgického oddělení, v němž se Okposo nachází, se zde starají o pacienty se všemi typy neurochirugických a neurologických zranění, včetně mrtvice, krvácení do mozku a nádorů.

Buffalo již stihlo vydat k celé situaci klubové prohlášení. „Kyle je nadále v péči lékařů, kteří se zabývají příznaky nemoci. Z úcty k samotnému hráči a jeho rodině, další informace v blízké době vydávat nebudeme," zněla slova z klubu.

Trenér Dan Bylsma je ze zdravotního stavu svého svěřence velmi znepokojen. „Mám o něj velkou starost. Ať už jako trenér, tak i jako normální člověk," řekl zkušený lodivod. „Je pro něj velice obtížné, být v této situaci," dodal kouč Buffala.

„Vždycky musíte mít cit pro spoluhráče, který se necítí dobře. Zejména pak pro Kylea, který přináší do našeho klubu zvláštní prvek a je hodně znát v šatně. Je to speciální hráč a nám bude chybět," řekl mladíček Jack Eichel.

Nyní nezbývá nic jiného než doufat, že nakonec všechno dobře dopadne.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.