bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vegas na začátku sezóny neoslňuje. Chybí nám góly, hledá hlavní příčinu Nosek

8. listopadu 2018, 16:48

Jan Šlapáček

Druhý nejhorší celek v Západní konferenci. Po nezapomenutelné jízdě se Golden Knights na začátku nového ročníku nedaří podle představ a celek herně strádá. Po prohře Vegas v Torontu nám krátký rozhovor poskytl Tomáš Nosek.

Přichází po loňské úspěšné sezóně vystřízlivění?

NHL je strašně vyrovnaná soutěž, soupeři se na nás připravují úplně jinak, a i se od nás více očekává, takže je tu určitý tlak. Neřekl bych, že je to nějaké vystřízlivění, spíš je to o aktuální formě. Například ani Washingtonu se nedaří...

Souhlasíte, že Vašemu týmu chybí hlavně góly?

Rozhodně. Zatím nemáme žádného střelce, který by za to vzal. Góly samozřejmě chybí, navíc občas lacině inkasujeme a to je ten největší problém.

Máte v hlavně ještě vzpomínky na finále Stanley Cupu?

Určitě, byl to zážitek na celý život. Teď v sezóně už na to tolik myslet nemůžeme, musíme být připraveni na nový ročník, zapomenout na to co bylo a pokusit se hrát jako vloni. Rozhodně to ale byl zážitek na celý život.

Změnila se nějak tvoje role v týmu?

Hraju ve třetí lajně, což je pro mě pochopitelně lepší. Oslabení hraji taky pořád, chybí tomu ale body, musím na tom zapracovat, abych týmu pomohl i tímto způsobem.

Spoluhráči Vás popisují jako tichého hráče. Platí to stále?

Vždycky jsem byl tichý a to se jentak nezmění, jsem takový charakter. Nikdy v kabině nebudu nějaký bouřlivák, to není jednoduše ve mně.

Autor rozhovoru: Ivana Paulová

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.