bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Věřím, že můžeme znovu vyhrát, říká sběratel pohárů Maroon

8. srpna 2021, 9:21

Jan Šlapáček

Tři sezóny, tři poháry. Patrick Maroon se proměnil v hokejové štístko a po první radosti, kterou zažil v St. Louis, se radoval ze zisku Stanley Cupů i v Tampě. A tento mohutný útočník věří, že v následujícím roce přidá další.

„Opravdu si myslím, že si pro to můžeme příští sezónu dojít," podělil se Maroon o svůj názor s The Athletic. „Bude záležet na našem zdraví a přístupu. Ale psali jsme si spolu a trošku jsme o tom přemýšleli. Vrátí se nám první dvě lajny a máme nejlepšího brankáře na světě," řekl třiatřicetiletý Kanaďan.

A nutno mu dát za pravdu. Úřadující sestavu Tampy sice opustila důležitá jména (Johnson, Gourde, Goodrow, Coleman), nicméně přišlo vhodné posílení. Nově si za celek z Floridy zahrají Corey Perry a Pierre-Edouard Bellemare. Návrat hlásí i Zach Bogosian, který měl zásluhu na zisku předešlého Stanley Cupu.

Především pak dokázal generální manažer Julien BriseBois udělat vše tak, aby v klubu udržel všechny klíčové hráče. A to může být rozhodujícím faktorem. „Point, Kučerov a Palát se po létě vrací na Floridu. V mé hlavně nejsou pochybnosti, že bychom to nedokázali rozjet. Kluci jsou na tom stejně. Kvůli tomuhle hokej hrajeme," dodal Maroon.

Dokráčí Tampa potřetí v řadě až na vrchol? Možné to opravdu je.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.