bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Takhle pálí Ondřej Palát! Bude nejlepším střelcem letošního play-off?

23. září 2020, 0:53

Jiří Sameš

Výbornou formu má v letošních bojích o pohár také český útočník Ondřej Palát. Mužstvo postrádá svou největší oporu v podobě zraněného kapitána Stevena Stamkose a právě náš hokejista toho dokonale využil.

Ondřej Palát zatím odehrál všech 21 zápasů Tampy Bay, přičemž vstřelil devět gólů a zapsal celkem 14 kanadských bodů. Klidně se může stát nejlepším střelcem letošního play-off NHL, vždyť na lídry ztrácí pouze jedinou branku.

Pokud by muž s číslem osmnáct na zádech skutečně dokázal vstřelit nejvyšší počet branek, stane se teprve druhým Čechem v historii slavné soutěže, který opanoval tabulku střelců v bojích o Stanley Cup.*

*Na jaře roku 2011 dosáhl pocty David Krejčí v barvách Boston Bruins, jenž za 25 zápasů vstřelil 12 gólů.

Čtěte také
Vasilevskij umí skvěle zareagovat na porážku. Napodobí Chabibulina?

Doporučujeme!
→ PŘÍBĚH: Takhle vypadala cesta Mira Heiskanena mezi smetánku

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.