bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Výtečný zákrok Andreje Vasilevského betonem, Kaše si musí na první trefu počkat

24. srpna 2020, 5:53

Jiří Sameš

Tampa Bay Lightning nezvládli první zápas semifinále Východní konference, když s Boston Bruins prohráli těsně 2:3. Obě branky týmu vstřelil Victor Hedman, ovšem ukázal se také brankář Andrej Vasilevskij.

Zrovna běžela 18. minuta duelu, stále jsme čekali na úvodní branku. Po dobré práci Toreyho Kruga ve středním pásmu se náhle ocitl za obranou Lightning český útočník Ondřej Kaše... Skvělá příležitost! 

Náš hokejista jistě doufal v první trefu za Boston – zkusil bekhendový blafák, jenže vylámal si zuby. Andrej Vasilevskij své mužstvo podržel, to když se blýskl výtečným pravým betonem.

Vasilevskij v utkání předvedl celkem 28 úspěšných zákroků, Jaroslav Halák na opačné straně si přece jenom zachytal víc. Kaše měl jinak čtyři střely na bránu a na ledové ploše strávil 11 minut a 17 vteřin.

Druhý zápas série mezi týmy Lightning a Bruins je na programu v noci na středu od 01:00 SEČ. Jízdní řád a také výsledky Play-off NHL 2020 najdete zde.

Nepřehlédněte!
Česká spolupráce. Pastrňák po přihrávce Krejčího využil přesilovku

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.