bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zranění, pak hozená flaška. Kadri a Binnington v centru dění

22. května 2022, 12:45

David Zlomek

Série mezi Coloradem a St. Louis dostává pořádný náboj. Kromě výborného hokeje je k vidění také spousta gólů či zajímavých situací. A taky šarvátek. Velice tvrdý byl poslední duel odehraný dnes v noci. Kvůli tvrdý střetům ho nedohráli Sam Girard a Jordan Binnington. A vzduchem létaly i flašky.

Odehrána nebyla ani půlka první třetiny, když Colorado zamířilo do protiútoku. Gólem to sice neskončilo, zraněním však ano. Nazem Kadri i za pomoci bránícího hráče narazil a spadl na Binningtona tak nešťastně, že mu ukončil zápas. A možná i sérii. 

Jednat by se mělo o zranění kolena a je jasné, že v mlhou zahalených taktikách play-off nebudou týmy nic prozrazovat. Jisté je, že tím začala obrovsky vyhrocená série. Viníkem byl totiž Nazem Kadri, jenž má v ošklivých zákrocích v play-off bohaté zkušenosti. I proto se stal okamžitě terčem.

„Podívejte se na jeho reputaci. Nemám, co bych dodal,“ utrousil po zápase trenér St. Louis Craig Berube. Bylo na něm znát, že nechce říct něco, za co by mohl dostat pokutu. „Pravidla jsou od toho, aby chránily gólmany.“ 

Změna gólmana s Blues očividně zamávala, Colorado totiž skórovalo skoro ihned po Hussově nástupu. Nakonec celé utkání ovládlo a ujalo se vedení v sérii.

Nicméně mýlíte se, pokud si myslíte, že tím drama skončilo. Ba naopak. Když po zápase dělal Kadri rozhovor pro televizi, přiletěla na něj flaška. „Myslím, že ji hodil Binnington. Byl jsem uprostřed rozhovoru, takže si nejsem jistý, ale myslím, že to byl on,“ dodal pak ještě před novináři. 

Rivalita mezi St. Louis a Coloradem se díky dnešním událostem dostala na úplně jiný level. Co přijde příště?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.