bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bijec na konec kariéry nemyslí. Chci dál hrát, říká Neil

28. května 2017, 13:00

Jan Šlapáček

Ofenzivních kousků se z jeho strany nedočkáte. Chris Neil platí v zámoří za jednoho z největších tvrďáků, když se nebojí rozdávat tvrdé hity a sundávat rukavice. Bude bojovat za Ottawu i v příští sezóně?

Odpověď na zmíněnou otázku je nejistá, nezná ji ani samotný hráč. Neil nedostával během letošního ročníku tolik prostoru, jako tomu bylo v minulých sezónách. Jízdu Senators ve vyřazovacích bojích sledoval zejména z tribuny, když nastoupil pouze do dvou utkání. V základní části na sebe dres Ottawy oblékl třiapadesátkrát.

Sedmatřicetiletý útočník přišel včera vyklidit svoji skříňku v kabině a při té příležitosti nabídl i pár slov místním novinářům. „Uvnitř sebe cítím, že bych chtěl hrát hokej i nadále," prozradil Kenu Warrenovi.

Video: Neil se v letošní sezóně dočkal tisícího zápasů v NHL!

Ten se urostlého forvarda zeptal i na pár otázek týkajících se sedmého zápasu proti Penguins, načež Neil rozesmál všechny přítomné. „Na levé ruce nemám žádné nehty, všechny jsem si je nervozitou okousal," řekl s úsměvem na rtech.

O své budoucnosti ale rozhodnuto nemá. „Dnes tu jsem hlavně proto, abych si vzal své věci. Opravdu nevím, co mě v příštích měsících čeká."

Kdyby se nakonec jednalo o konec jeho hráčské kariéry, tak se rozhodně nemá za co stydět. V NHL odehrál 1026 zápasů v základní části, během nichž si připsal 2522 trestných minut, čímž je jasně nejtrestanějším hráčem v klubové historii.

Video: Chris Neil se rozhodně nikoho nebojí!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.