bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 7. března do 13. března

14. března 2016, 20:37

Redakce eSports.cz

10. března

Greg Pateryn (Montreal Canadiens) vs Marcus Foligno (Buffalo Sabres)

K překvapivě vyrovnané bitce došlo v zápase mezi Montrealem a Buffalem. Obránce Pateryn si za vlastní brankou dovolil trochu moc na kapitána hostů Briana Giontu a musel poprvé v NHL shazovat rukavice. Soupeřem mu byl daleko zkušenější Foligno, který se umí rvát na opravdu vysoké úrovni. Rodák z Detroitu hrající za Canadiens se ale nenechal zahanbit a šokoval, k výhře snad měl i místy blíže než člen hokejové rodiny z Buffala.

 

9. března

Kyle Clifford (Los Angeles Kings) vs Tom Wilson (Washington Capitals)

Fakt, že Clifford Wilsona neporazil, může svědčit o dvou věcech. Clifford už není to co býval a nebo ho Wilson vždy bere jako obrovskou výzvu a dokáže se proti němu bít lépe než jindy. Brousek Capitals není žádný skvělý bitkař, spíš takový lehký podprůměr, zatímco jeho protivník v dresu Kings si dříve vybudoval jméno celkem obávaného ranaře. Jeho reputace ale poslední dobou tak nějak nesvědčí o skutečnosti. Vypadá to, že Clifford přesunul bitky na vedlejší kolej.

 

8. března

Darnell Nurse (Edmonton Oilers) vs Roman Polák (San Jose Sharks)

Polák se očividně bít nechtěl, takže.. nezbývá než se zeptat proč rozhodčí jen tak stáli a dívali se na to, jak ho Nurse napadl? Proč to stejné dělali Polákovi spoluhráči? A proč se proboha Polák aspoň nezkusil bránit? Nurse si trest na tři zápasy zasloužil, ale rozhodčí i Sharks dostávají taky za pět. A Polák za čtyři. Jediné pozitivum je, že se můžeme těšit na příští utkání těchto dvou týmů, protože se asi bude na co dívat.

 

Matt Calvert (Columbus Blue Jackets) vs Andreas Athanasiou (Detroit Red Wings)

Celkem podprůměrná bitka, která ani nebyla moc vyrovnaná. Calvert je vzhledem ke své výšce sakra tvrdý hokejista.

 

7. března

Shawn Thornton (Florida Panthers) vs Adam McQuaid (Boston Bruins)

Veterán Thornton ukazuje, že na to pořád má. Proti svým bývalým spoluhráčům se rozhodl zahodit rukavice s tím nejtvrdším, obráncem McQuaidem. Ten si o to řekl "faulem" na Quintona Howdena a bijec Panterů ho nijak nešetřil. No, žádná skvělá bitka to nebyla, ale je hezké vidět něco podobného. Nejlepší ze všeho je ale výraz hnusáka Howdena, který si krosček doslova vykoledoval držením McQuaida. Tohle je hokej, jestli se ti to nelíbí, věřím, že kanadské florbalové týmy mají nábor otevřený.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.