bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Capitals se představí ve Vancouveru, zastaví Hurricanes sérii proher?

22. října 2018, 20:00

Vojtěch Balon

Čtyřmi zápasy pokračuje v noci z pondělka na úterý kanadskoamerická NHL. Program nejlepší hokejové soutěže planety začne hodinu po půlnoci, kdy Philadelphia s Jakubem Voráčkem a Radko Gudasem v sestavě přivítá rozjeté Colorado. O zábavu bude postaráno až do ranních hodin, poslední duel této noci (Vancouver - Washington) totiž začne až ve 4:00.

1:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche

Flyers na začátku sezóny podávají poněkud nevyrovnané výkony a ve vyrovnané Východní konferenci se pohybují těsně za hranou postupu do play-off. Parta Davea Hakstola má dosud na kontě čtyři vítězství a čtyři porážky. V minulém utkání však Philadelphia podala kvalitní výkon a porazila rozjeté New Jersey přesvědčivě 5:2.

Avs jsou na tom o poznání lépe, co se tabulkového postavení týče. V silné Střední divizi je Colorado druhé o dva body za Nashvillem, z osmi odehraných zápasů navíc po šedesáti minutách prohrálo jen jednou. Dnes se Nathan MacKinnon a spol. pokusí urvat třetí výhru v řadě, podaří se jim navázat na dva dny starý triumf 3:1 na ledě Caroliny?

1:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

Pikantní zápas dnes čeká carolinského brankáře Petra Mrázka, který v Detroitu několik let působil a dnes bude nájezdníkům Red Wings čelit poprvé v dresu Hurricanes. Mrázkův tým vstupuje do utkání v roli favorita, Carolina totiž navzdory třem porážkám v řadě stále drží vedoucí příčku v Metropolitní divizi.

V Detroitu se vstupem do sezóny být spokojeni nemohou. Red Wings sužuje marodka a oslabený tým až v osmém zápase sezóny urval první vítězství (4:3 po prodloužení nad trápící se Floridou). Svěřencům Jeffa Blashilla i přesto stále patří poslední příčka ve Východní konferenci.

2:00 Winnipeg Jets - St. Louis Blues

V tomto souboji těžkých vah Střední divize se více věří domácím Jets. Manitobský celek z osmi odehraných zápasů vyhrál pět a v jednom dalším získal alespoň bod, suma sumárum z toho je průběžná druhá příčka v divizi. Winnipegu stále trochu vázne ofenzíva, v minulém utkání se ale Jets rozstříleli a udolali Arizonu 5:3.

Bluesmanům se začátek sezóny nepovedl, ambiciózní klub z úvodních sedmi utkání zvítězil jen dvakrát a pohybuje se ve spodních příčkách Západní konference. Na probíhajícím tripu po Kanadě si parta Mikea Yea zatím připsala dva body za poněkud překvapivou výhru 4:1 na ledě Toronta.

4:00 Vancouver Canucks - Washington Capitals

Canucks se letos musejí obejít bez Henrika a Daniela Sedinových, kteří po minulé sezóně ukončili kariéru. Omlazenému týmu v čele s Brockem Boeserem, Bo Horvatem či Eliasem Petterssonem se ale nad očekávání daří, Canucks mají na svém kontě už pět výher a v Tichomořské divizi se pohybují na postupových příčkách. V minulém utkání Vancouver udolal silný Boston 2:1, připíše si dnes skalp dalšího silného soka z Východní konference?

Mluvit o mistrovské kocovině je poněkud předčasné, washingtonští hokejisté ale na začátku tohoto ročníku zdaleka nepůsobí suverénním dojmem. Capitals pod novým trenérem Toddem Reirdenem pravidelně střídají lepší výkony s horšími a ve Východní konferenci se pohybují těsně za hranou postupu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.