bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dnes se bude o play-off bojovat na Východě. Do akce jde Carolina, Montreal i Columbus

30. března 2019, 17:30

Matěj Hodoval

Základní část vrcholí a mužstva na hranici postupu do vyřazovací části bojují o každý bod. Víkend vám zpříjemní zámořské menu o dvanácti chodech. Dvě utkání přitom započnou ve velmi příznivý čas.

18:00 Boston Bruins – Florida Panthers

Jeden se pohárové soutěže jistě zúčastní, ten druhý pak už jistě ne. Boston i s uzdraveným Pastrňákem v sestavě prožívá velmi úspěšnou základní část, se ziskem 103 bodů se usadil na druhém místě Východní konference. Hosté z Floridy jsou s osmdesáti body pátí v Atlantické divizi a vyřazovací část se jich týkat nebude.

18:30 Carolina Hurricanes – Philadelphia Flyers

Carolina sice drží jednu ze dvou divokých karet na východě, ovšem bod za nimi je Columbus s Montrealem. O dvě místa se tedy přetahují tři kluby, kdo vzejde ze souboje vítězně? Naopak Flyers by museli mít velké štěstí, aby se do play-off podívali. Philadelphia totiž ztrácí osm bodů.

00:00 Winnipeg Jets – Montreal Canadiens

Souboj kanadských reprezentantů. Domácí Jets se s Nashvillem přetahují o prvenství v Centrální divizi. Horší starosti mají Canadiens, kteří na rozdíl od Winnipegu nemají zajištěný postup dále. Montreal má shodně devadesát bodů s Blue Jackets, kteří drží poslední postupové místo, nicméně Habs mají o jeden odehraný zápas navíc, což je aktuálně znevýhodňuje.

00:00 Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

Ottawě se v těchto dnech nedostává příliš pozornosti, vždyť Senators jsou na samém dně celé soutěže s pouhými šedesáti body. Toronto si pak může v noci v případě výhry a shodě dalších výsledků zajistit vstupenku mezi elitní šestnáctku.

00:00 Tampa Bay Lightning – Washington Capitals

Souboj těžkých vah. Nebylo by překvapením, kdyby na sebe Lightning a Capitals v letošním play-off narazili. Tampa je absolutní fenomén, ze sedmasedmdesáti duelů dokázali nasbírat fascinujících 122 bodů. Jistotu postupu má také Washington, který pro změnu vede Metropolitní divizi.

00:00 New Jersey Devils – St. Louis Blues

Devils na loňskou sezonu navázat nedokázali a letos o Stanley Cup bojovat nebudou. Hůře jsou na tom ve Východní konferenci už jen Senators a je zřejmé, že v New Jersey se bude muset něco změnit. Zpočátku ročníku to vypadalo, že v podobné situaci budou i hosté, avšak opak je pravdou. St. Louis dokázala neuvěřitelným způsobem zabrat a nyní se řadí mezi kluby, které postoupí do play-off.

00:00 New York Islanders – Buffalo Sabres

Jeden z překvapivých postupujících. Ostrovany před sezonou opustil John Tavares a ačkoliv jim málokdo věřil, hovoříme teď o nich jako o jednom z adeptů na překvapivý výsledek v tomto ročníku. Při shodě výsledků si v noci Isles mohou zajistit účast v play-off. Naopak Buffalo i přes slibný start nedokázalo uhájit postupující příčky a trápí se až na šestém místě Atlantické divize.

01:00 Nashville Predators – Columbus Blue Jackets

Další hladový adept. Predators uvidíme v souboji o Stanley Cup, Nashville představuje jednoho z nejsilnějších konkurentů, na kterého mohou ostatní mužstva narazit. Stejně tak vypadají na papíře i Blue Jackets, ovšem realita se liší. Columbus bojuje o to, aby se hororový scénář, kdy s nabitým kádrem nepostoupí ani do play-off nestal reálným.

03:00 San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

Chcete se navnadit na první kolo play-off? Tento souboj je přesně pro vás! Sharks s Golden Knights se totiž v úvodním kole vyřazovací části velmi pravděpodobně potkají. Ještě měsíc zpátky by roli jasného favorita zastávali Žraloci, jenže ti posledních sedm klání prohráli. Jak Vegas, tak San Jose mají play-off samozřejmě jisté.

04:00 Vancouver Canucks – Dallas Stars

Překvapení se nekoná. Talentovaný a do budoucna velmi ambiciózní Vancouver se do vyřazovacích bojů nepodívá, aktuálně najdeme Kosatky na šesté příčce Pacifické divize. Stars jsou naopak ve velmi dobré pozici, kdy mají vše ve svých rukavicích. Dallas drží první divokou kartu a na další adepty na tento post má náskok tří a více bodů.

04:00 Edmonton Oilers – Anaheim Ducks

Teoretická možnost stále existuje, buďme však realisté. Edmontonu pravděpodobně nebude na postup stačit ani fakt, že ve svém kádru má dva hráče, kteří za tuto sezonu pokořili hranici sta bodů (McDavid, Draisaitl). Na druhé straně Anaheim nemá už ani teoretickou šanci a na předposledním místě v Západní konferenci myslí na brzkou přestavbu.

04:30 Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks

Divokou noc uzavře souboj Kings s Blackhawks. Krále čeká náročné období, v NHL jsou na tom bodově hůře už jen Senators, kompletní přestavbě se tak mužstvo z Los Angeles nevyhne. To Chicago ještě živí naděje na účast ve vyřazovací části, na což jim aktuálně schází sedm bodů. Oproti soupeřům z vyšších příček mají ale Hawks jedno utkání k dobru.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.