bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dvě změny v kalendáři. Dohrávka mezi Ducks a Blues zná svůj termín

17. února 2020, 13:30

Jan Vojkůvka

Utkání mezi Anaheimem Ducks a St. Louis Blues, které bylo přerušeno a následně odloženo za dramatických okolností, zná termín, kdy se bude dohrávat. Stane se tak 11. března, tedy přesně měsíc po původním konání zápasu. Přesun v kalendáři čeká i zápas Blues proti Floridě.

Souboj mezi Anaheimem a St. Louis byl přerušen ve 13. minutě první třetiny, když na střídačce Blues zkolaboval obránce Jay Bouwmeester, jenž prodělal srdeční příhodu. Zkušený hokejista, který jen pár okamžiků před svým kolapsem odehrál zhruba 40 vteřinové střídání, se musel v uplynulých dnech podrobit operaci srdce.

Při ní byl do jeho hrudníku zaveden kardioverter-defibrilátor, který bude hlídat jeho srdeční rytmus. 

Utkání bylo po dlouhých debatách 11. února nakonec odloženo, jelikož se nikomu po dramatických událostech dohrávat ani nechtělo.

Dohrávka zápasu se uskuteční 11. března a hrát se bude od 13. minuty za stavu 1:1. Tedy za stavu, kdy byl zápas vynuceně přerušen.

Tato změna termínu se dotkla i dalšího zápasu, ve kterém budou figurovat hráči St. Louis. Jedná se o duel s Floridou, který byl původně naplánován na 10. března. NHL nakonec rozhodla, že k duelu dojde o den dříve, tedy 9. března.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.