bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Formát play-off pro 24 týmů? Jednání mezi NHL a NHLPA se posunula vpřed

17. května 2020, 17:57

Jiří Sameš

Pokud se sezona 2019-20 znovu rozjede, potom je dost možné, že uvidíme formát play-off pro 24 týmů. National Hockey League a Hráčská asociace NHLPA o uvedené možnosti jednají a jdou správným směrem.

Informoval o tom před malou chvílí uznávaný reportér Pierre LeBrun na svém twitterovém účtu s odvoláním na zdroje. Zároveň prohodil, že rozhovory mezi NHL a NHLPA probíhaly i o víkendu. 

Oba tábory mají stále před sebou spoustu práce, víkendová jednání ale zdá se přinesla úspěch. Další hovory se jinak očekávají hned zítra a následně také v úterý.

„Znovu platí, že v současné době je obtížné posoudit, zda se formát příští týden podaří dohodnout či nikoliv. Ale vidíme určitý pokrok," napsal LeBrun.

„Připomínám, že v pondělí ve tři hodiny odpoledne východního času má NHL na programu hovor Rady guvernérů. A že v průběhu týdne může být jasno o osudu draftu," pokračoval.

LeBrun ještě později doplnil, že by se před startem play-off odehrály nějaké zápasy. ... Někteří hokejisté prý už letos hrát nechtějí, většina jich ale souhlasí s formátem bojů o Stanley Cup pro 24 týmů.

Vedení soutěže zkoumá různé možnosti, jak letošní sezonu dohrát. Hovořilo se také o formátu play-off pro dvacet nebo šestnáct týmů.

Čtěte také:
→ Platový strop se nezvýší, kdo v příští sezoně může obléknout barvy Red Wings?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.