bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Kapitánské sólo Johna Tavarese

9. prosince 2016, 8:10

Jan Šlapáček

Dnešní noc patřila hezkým gólům. Jeden z nejhezčích vstřelil kapitán Islanders John Tavares, který zvládl svou individuální akci zakončit parádním způsobem. Dále se v našem výběru objeví Claude Giroux a Nathan MacKinnon.

John Tavares (New York Islanders)

Krásná individuální akce Johna Tavarese tady rozhodně nemůže chybět. Kapitán Islanders si poradil s dotírajícím obráncem, kličkami se procpal mezi kruhy, kde se otočil na branku a přesnou střelou překonal Allena.


Claude Giroux (Philadelphia Flyers)

Rychlá akce Flyers přinesla úspěch. Jakub Voráček zachytil rozehrávku jednoho z obránců, okamžitě našel na levém kruhu Clauda Girouxe, který se pohotovou ránou trefil přesně!

Nathan MacKinnon (Colorado Avalanche)

Dlouhou dobu bránil před vlastní brankou v oslabení, poté se po chybě obránce dostal do brejku, který zakončil parádní střelou zápěstím. Tohle je příběh Nathana MacKinnona, který se střelecky prosadil na ledě Bruins.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.