bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hemský pokračuje ve výborné formě, trefili se i Gudas s Voráčkem

27. března 2017, 8:21

Jan Šlapáček

Uzdravil se a je plný elánu. Aleš Hemský v posledních zápasech ukazuje, že když ho neničí zdravotní problémy, tak je stále výborným hráčem. Na ledě Devils znovu zamířil přesně mezi tři tyče. V noci se dále trefili i Jakub Voráček, Radko Gudas a Tomáš Tatar!

Aleš Hemský (Dallas Stars)

V posledních zápasech pravidelně boduje a je jedním z nejlepších hráčů Stars. Dnešní utkání na ledě Devils poslal Aleš Hemský do prodloužení, když se mu podařilo ve třetí třetině vyrovnat.


Jakub Voráček (Philadelphia Flyers)

Čich na dobré postavení. Jakub Voráček po přihrávce na pravé křídlo na nic nečekal a vydal se před branku. Český hokejista si dokázal najet přesně do míst, kam Murray vyrazil kotouč a z takové výhodné pozice se Voráček již mýlit nemohl.


Radko Gudas (Philadelphia Flyers)

Gól si na své konto připsal i Radko Gudas. Známý tvrďák se ale na přesnou trefu příliš nenadřel, když jen ze středního pásma trefil prázdnou branku Penguins.


Tomáš Tatar (Detroit Red Wings)

Důležitý gól vstřelil v noci Tomáš Tatar. Red Wings proti Wild prohrávali o jednu branku, nicméně po brance slovenského útočníka bylo srovnáno. Tatar dostal pas na pravý kruh, odkud se trefil přesně nad lapačku urostlého Dubnyka.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Detroit Red Wings - Minnesota Wild 3:2pp.

Tomáš Tatar (DET) - 1+0, 3 střely, čas na ledě 20:17 
Tomáš Nosek (DET) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 08:28 
Martin Hanzal (MIN) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:14


New Jersey Devils - Dallas Stars 1:2pp.

Pavel Zacha (NJD) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:55 
Aleš Hemský (DAL) - 1+0, 4 střely, čas na ledě 17:18 
Radek Faksa (DAL) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 12:20


Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers 2:6

Jakub Voráček (PHI) - 1+0, 1 střela, čas na ledě 15:57 
Radko Gudas (PHI) - 1+0, 2 střely, čas na ledě 18:55


Winnipeg Jets - Vancouver Canucks 2:1

Marko Daňo (WPG) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:25

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.